Сива колекция на KitchenAid

21 items total
Ръчен блендер 5KHBV83EDG, матово сив, KitchenAid KA5KHBV83EDG
Настолен миксер ARTISAN 6,9л, сребристо сиво, KitchenAid KA5KSM7580XEMS
Тостер ARTISAN, за 2 филийки, сребристо сив, KitchenAid KA5KMT2204EMS
Кафемелачка 5KCG8433EDG, матово сива, KitchenAid KA5KCG8433EDG
Настолен миксер ARTISAN 5KSM185, кралско сиво, KitchenAid KA5KSM185PSEGR
Чопър 5KFCB519EDG, матово тъмно сив, KitchenAid KA5KFCB519EDG
Настолен миксер ARTISAN MINI 3,3л, матово сиво, KitchenAid KA5KSM3311XEFG
Тостер ARTISAN 5KMT2204, 2 резена, кралско сиво, KitchenAid KA5KMT2204EGR
Настолен миксер ARTISAN 175, сребристо сив, KitchenAid KA5KSM175PSEMS
Настолен блендер K150, матово сив, KitchenAid KA5KSB1325EDG
Настолен блендер ARTISAN K400, сив, KitchenAid
739 лв
KA5KSB4026EMS

Представяме ви стилната сива колекция на KitchenAid - съчетание на модерна естетика и кулинарни постижения. Нашата внимателно подбрана гама от кухненски съдове в елегантни сиви тонове е създадена, за да повиши нивото на вашето готвене и същевременно да придаде модерен облик на кухнята ви. Разгледайте перфектната комбинация от функционалност и стил, която сивата колекция на KitchenAid внася във вашата кулинарна област.

Създадена с педантично внимание към детайла, сивата колекция на KitchenAid включва разнообразна селекция от кухненски уреди и аксесоари, всеки от които е внимателно проектиран, за да се интегрира безпроблемно във вашата кухня. От кухненски роботи до блендери, от тостери до кафемашини, всеки артикул отразява ангажимента на KitchenAid да осигурява превъзходна производителност и дълготраен дизайн.

Сивата колекция на KitchenAid надхвърля обикновените кухненски инструменти - тя е олицетворение на модерната изтънченост. Финото, стилно сиво покритие ще допълни кухненския ви интериор и ще създаде приветлива и вдъхновяваща атмосфера. Независимо дали сте опитен готвач или ентусиазиран домашен готвач, нашата колекция предлага редица възможности, съобразени с вашите нужди и предпочитания.

Издигнете уменията си за печене с емблематичния кухненски робот на KitchenAid в елегантен сив цвят, съчетаващ мощна производителност с модерна естетика. Създавайте вкусни смутита и супи с нашите сиви пасатори, които се вписват идеално в дизайна на кухнята ви. Започвайте сутрините си с идеално препечени филийки хляб от нашите сиви тостери и се наслаждавайте на любимото си кафе, приготвено с нашите сиви кафемашини, които излъчват модерна елегантност.

Сивата колекция на KitchenAid отива отвъд външния вид - тя е за повишаване на кулинарното ви майсторство чрез функционалност. Опитайте иновациите отблизо, докато приготвяте вкусни ястия с прецизността и надеждността, които са отличителни белези на марката KitchenAid.

Открийте сивата колекция на KitchenAid още днес и вижте как тези кухненски аксесоари могат да превърнат вашето пространство за готвене в оазис на стил и ефективност. Издигнете нивото на кулинарното си пътешествие с непреходния чар и мощ на KitchenAid, където сивото не е просто цвят, а символ на съвременен вкус, качество и съвършенство.