Сива колекция Revol

14 items total
Чаша за чай NO.W 330 мл, сива, REVOL
72 лв
RV654814
Купа за сервиране CARACTERE 14 см, сива, REVOL RV653978
Чаша NO.W 200 мл, матово сива, REVOL
61 лв –9 %
55 лв
RV654630
Чаша за чай NO.W 330 мл, сива, REVOL
57 лв
RV654813
Чиния за десерт NO.W 21 см, сива, REVOL
37 лв –5 %
35 лв
RV654619
Чаша за еспресо NO.W 80 мл, матово сива, REVOL RV654627
Чаша за еспресо NO.W 80 мл, сива, REVOL
26 лв –7 %
24 лв
RV654628

Порцеланът Revol в сив цвят е олицетворение на модерната изтънченост. Тази завладяваща колекция с лекота повишава нивото на вашата трапеза, превръщайки се в отличително допълнение към колекцията ви от съдове.

Всяко парче порцелан Revol в сив цвят е внимателно изработено, за да отговаря на най-високите стандарти за качество и изработка. Този ангажимент гарантира, че колекцията ви не само изглежда изискано, но и издържа теста на времето, превръщайки се в трайна част от вашите традиции в храненето.

Елегантният сив нюанс на тази колекция излъчва усещане за съвременен стил и универсалност. Независимо дали сте домакини на официална вечеря, или се наслаждавате на спокойна трапеза, порцеланът Revol в сиво внася нотка на сдържана елегантност във всеки случай на хранене.

Тази колекция предлага разнообразна гама от възможности - от чинии за вечеря и купи за супа до чаши за кафе и чинии за сервиране. Смесвайте и съчетавайте, за да създадете идеалния комплект за хранене, който отразява вашия уникален вкус, или изберете координирани комплекти за хармоничен вид.

Почистването и поддръжката на порцелана Revol в сив цвят са лесни за изпълнение. Гладката, лесна за почистване повърхност е устойчива на зацапване, което гарантира, че съдовете ви ще останат непокътнати дори при редовна употреба.

Независимо дали сте опитен организатор на забавления, който иска да впечатли гостите си, или човек, който цени съвременния дизайн, порцеланът Revol в сиво е универсален и траен избор. Неговият безупречен дизайн, издръжливост и модерна естетика го превръщат в задължително допълнение към колекцията ви за хранене.