Стенни лампи

19 items total
LED декорация за стена SANTA-SATAN 52 см, Seletti SLT13006
LED декорация за стена JOB-BLOW TONGUE 58 см, Seletti SLT13101
LED декорация за стена JOB-BLOW MOUTH 47 см, Seletti SLT13100
LED декорация за стена RAINBOW 51 см, Seletti SLT13018
Стенна лампа HEART 32 cм, бяла, Seletti
335 лв
SLT09925
Стенна лампа EDGE месинг, Hübsch
262 лв
HU990708
Стенна лампа HALO 25 см, кехлибар, Hübsch
303 лв
HU991203
Стенна лампа BIRD LOOKING LEFT 33 см, черна, Seletti SLT14737

Стенни лампи - стилно и функционално допълнение към вашия дом

Какво представляват стенните лампи?

Стенните лампи са осветителни тела, които се закрепват на стените за осветяване. Те често служат за акцентно, общо или декоративно осветление. Нашите стенни лампи се предлагат в широка гама от дизайни, които да подхождат на вашия интериор, и са стилен начин да осигурите светлина и атмосфера на всяко място в дома си.

Къде мога да монтирам стенна лампа?

Стенните лампи могат да се монтират на различни места, за да осигурят както естетическо, така и практическо осветление. Те работят добре в дневните и спалните, където могат да бъдат разположени над кътчета за четене, на нощните шкафчета или от двете страни на дивана, за да осигурят концентрирано осветление за задачите и да създадат уютна атмосфера.

Освен това стенните лампи са практичен избор за коридори и входове, където придават лукс. Те могат да се поставят на входа или по стените на коридора, за да създадат топла и приветлива атмосфера, която ще остави добро впечатление у посетителите. За да постигнете желания стил, можете да експериментирате и с разположението на стенните лампи.

Какво да вземете предвид при закупуването на стенно осветление?

От решаващо значение е първо да решите защо купувате стенна лампа, преди да помислите за вида на стенната лампа, която добавяте в кошницата си. Това зависи най-вече от това какъв вид стенна лампа ви е необходима, както и от вашите нужди, дизайн и цели за декорация. Цветовите схеми са художествен гоблен, който може да преобрази пространството, да предизвика емоции, да създаде настроение и да подобри цялостната естетика. Изборът на цветове и техните комбинации може да създаде хармония, контраст или фокусни точки в помещението. След като сте определили конкретните си изисквания, е важно да вземете предвид стила, размера и вида на светлината на стенната лампа.

Коя светлина да изберете? Топло или хладно?3

Топлата светлина създава уютна и привлекателна атмосфера. Тя има жълтеникав оттенък като светлината на свещи или традиционните крушки с нажежаема жичка. Топлата светлина обикновено се използва във всекидневни, спални и трапезарии, където се желае релаксираща и интимна атмосфера.

От друга страна, студената светлина излъчва по-ярък и синкаво-бял тон. Тя възпроизвежда естествената дневна светлина и често се свързва с по-енергична и съсредоточена среда. Студената светлина обикновено се използва в офиси, кухни, зони, ориентирани към изпълнение на задачи, или навсякъде, където се изисква добра видимост и концентрация.

Не пропускайте да разгледате и другите ни осветителни тела, включително лампи за таван и настолни лампи.