Стъклени чаши Riedel

65 items total
Чаша за шампанско Sommeliers, Riedel
177 лв –6 %
166 лв
RD440088
Чаша Grappa Sommeliers, Riedel
156 лв –11 %
Чаша Grappa Sommeliers, Riedel
На склад (3 бр.)
138 лв
RD420003
Чаша за бира VERITAS BEER, 460 мл, Riedel
118 лв
RD644911
Чаша за бяло вино VERITAS RIESLING /ZINFANDEL 410 мл, Riedel RD644915
Чаша за мартини 130 мл, Riedel
99 лв –14 %
85 лв
RD641677
Чаша за шампанско Sommeliers, Riedel
169 лв –11 %
149 лв
RD440008
Up
More products

Открийте света на стъклените чаши Riedel, в който изискаността среща функционалността. Нашата богата колекция от чаши Riedel е прецизно изработена, за да повиши нивото на вашето преживяване с вино и спиртни напитки.

Когато навлезете в нашата категория чаши Riedel, ще откриете разнообразна селекция, която отговаря на различни предпочитания. От вечни и класически дизайни до съвременни и иновативни творения - Riedel предлага чаши за всеки ценител.

Riedel, прочуто име в света на стъклените изделия, внася вековно майсторство във всяка чаша. Тези чаши са не просто красиви; те са проектирани така, че да подобрят сетивните аспекти на вашата напитка - от аромата до вкуса.

Категорията чаши Riedel надхвърля рамките на естетиката. Става дума за преобразяване на преживяването ви при пиене, което ви позволява да се насладите на всяка нотка и нюанс на любимите ви напитки. Уникалните форми на тези чаши са научно разработени, за да осигурят оптимално изживяване при пиене.

Независимо дали сте запален любител на виното или на коктейлите, притежаването на чаши Riedel е израз на изтънченост. Тези чаши са нещо повече от съдове; те са произведения на изкуството, които подобряват удоволствието ви от виното, спиртните напитки и коктейлите.

В допълнение към личното удоволствие, стъклата на Riedel са изключителен подарък. Те са красиво опаковани, което ги прави идеален избор за специални поводи, независимо дали става въпрос за сватба, годишнина или новодомско парти. Да подарите чаши Riedel означава да подарите изтънченост.

Когато избирате чаши Riedel, вие не просто купувате стъклени изделия; вие инвестирате в традиция на съвършенство, която продължава от поколения. Разгледайте нашата колекция днес и открийте перфектните чаши, които ще повишат нивото на питиетата ви.