Стъклени чаши Riedel

84 items total
Чаша за червено вино WINEWINGS SYRAH 865 мл, Riedel RD123441
Чаша за мартини 130 мл, Riedel
125 лв –28 %
90 лв
RD641677
Чаша Розе Сомелиер Riedel
Outlet
179 лв –27 %
130 лв
RD440004
Чаша за червено вино CABERNET SAUVIGNON 1л, Riedel RD12340
Чаша за уиски SPEY WHISKY, Riedel
42 лв
RD051502S3
Чаша Sekt Sommeliers Riedel
Outlet
174 лв –25 %
Чаша Sekt Sommeliers Riedel
На склад (2 бр.)
130 лв
RD440088
Чаша за алкохолни напитки O-RIEDEL, Riedel RD041460
Чаша за пиене TUMBLER COLLECTION OPTICAL O 765 мл, Riedel RD51567
Up
More products

Открийте света на стъклените чаши Riedel, в който изискаността среща функционалността. Нашата богата колекция от чаши Riedel е прецизно изработена, за да повиши нивото на вашето преживяване с вино и спиртни напитки.

Когато навлезете в нашата категория чаши Riedel, ще откриете разнообразна селекция, която отговаря на различни предпочитания. От вечни и класически дизайни до съвременни и иновативни творения - Riedel предлага чаши за всеки ценител.

Riedel, прочуто име в света на стъклените изделия, внася вековно майсторство във всяка чаша. Тези чаши са не просто красиви; те са проектирани така, че да подобрят сетивните аспекти на вашата напитка - от аромата до вкуса.

Категорията чаши Riedel надхвърля рамките на естетиката. Става дума за преобразяване на преживяването ви при пиене, което ви позволява да се насладите на всяка нотка и нюанс на любимите ви напитки. Уникалните форми на тези чаши са научно разработени, за да осигурят оптимално изживяване при пиене.

Независимо дали сте запален любител на виното или на коктейлите, притежаването на чаши Riedel е израз на изтънченост. Тези чаши са нещо повече от съдове; те са произведения на изкуството, които подобряват удоволствието ви от виното, спиртните напитки и коктейлите.

В допълнение към личното удоволствие, стъклата на Riedel са изключителен подарък. Те са красиво опаковани, което ги прави идеален избор за специални поводи, независимо дали става въпрос за сватба, годишнина или новодомско парти. Да подарите чаши Riedel означава да подарите изтънченост.

Когато избирате чаши Riedel, вие не просто купувате стъклени изделия; вие инвестирате в традиция на съвършенство, която продължава от поколения. Разгледайте нашата колекция днес и открийте перфектните чаши, които ще повишат нивото на питиетата ви.