Свещи Blomus

30 items total
Ароматна свещ FRAGA ⌀ 13 cм, смокиня, Blomus BM65955
Ароматна свещ FRAGA ⌀ 9 cм, Kyoto Yume, Blomus
55 лв
BM65953
Ароматна свещ FRAGA ⌀ 13 cм, Kyoto Yume, Blomus
76 лв
BM65962
Ароматна свещ FRAGA ⌀ 9 см, Soft Linen, Blomus
55 лв
BM65658
Ароматна свещ FRABLE AGAVE, 8 см, сива, Blomus BM66320
Ароматна свещ FRABLE TONGA, 8 см, сива, Blomus BM66319
Ароматна свещ FRAGRA ⌀ 6,5 cм, Soft Linen, Blomus
33 лв
BM65653
Ароматна свещ FRAGA ⌀ 6,5 cм, Kyoto Yume, Blomus BM65952
Ароматна свещ FRABLE FIGUE, 8 см, пясък, Blomus BM66321
Ароматна свещ FRABLE, Mora, Blomus
88 лв
BM69234
Ароматна свещ FRABLE, карамел, Blomus
88 лв
BM69243
Up
More products

Вдигнете завладяващия свят на свещите Blomus, където елегантността среща топлината и спокойствието. Нашата обширна колекция от свещи е създадена, за да подчертае всеки пространство със своята успокояваща светлина и очарователни аромати.

Blomus предлага широк избор от свещи, изработени с изключително качество и внимание към детайлите. Без значение дали предпочитате чара на традиционните восъчни свещи или съвременното удобство на безпламенните LED свещи, нашата селекция има нещо за всекиго. Всяка свещ е внимателно изработена, за да осигури продължително горене и часове на наслада.

Потопете се в света на ароматните ни свещи, нежно пронизани със завладяващи аромати, които изпълват въздуха с релаксация и спокойствие. От успокояващата лавандула до освежаващите цитруси, нашите аромати са внимателно смесени, за да създадат перфектната атмосфера за всякакъв повод.

Възхитете се на красотата на светлината с нашите стилни стойки за свещи и лампи. Проектирани със съчетание от съвременен и вечен дизайн, аксесоарите ни за свещи допълват всяко декорация и повишават общата визуална привлекателност на пространството.

Без значение дали търсите да създадете уютна атмосфера за романтичен вечер или да добавите допир на елегантност в дома си, свещите Blomus са идеалният избор. Поглезете сетивата си с мекото трептене на пламъка и позволете завладяващият танц на пламъците да ви пренесе в свят на спокойствие и мир.

Впечатлете се от очарованието на свещите Blomus и превърнете пространството си в оазис на спокойствие и красота. Разгледайте нашата изискана колекция още днес и позволете на очарователната светлина на свещите да освети живота ви.

Подпалете сетивата си със свещите Blomus. Пазарувайте сега и открийте перфектната свещ, която ще освети пространството ви с топлина, красота и малко магия.