Свещници Blomus

29 items total
Масло за лампа 1л, Blomus
20 лв –15 %
Масло за лампа 1л, Blomus
На склад (11 бр.)
17 лв
BM31032
Фенер за свещ CALMA L 22,5 cм, светло сив, Blomus BM65448
Фенер за свещ NIDEA, 76 см, бял, Blomus
681 лв –6 %
636 лв
BM66229
Фенер за свещ CALMA M 22,5 cм, светло сив, Blomus BM65444
Фенер за свещ LITO M 27 см, сив, стомана, Blomus BM66150
Фенер за свещ LITO M 27 см, топло сив, Blomus BM66149
Свещник NERO, опушено стъкло, Blomus
40 лв –5 %
38 лв
BM65969
Фенер за свещ LITO XS 10 см, бял, стомана, Blomus BM66214
Фенер за свещ LITO L 45 см, бял, стомана, Blomus BM66205
Фенер за свещ LITO L 45 см, сив, стомана Blomus BM66153
Фенер за свещ LITO M 27 см, бял, стомана, Blomus BM66204
Фенер за свещ LITO S 17 см, бял, стомана, Blomus BM66203
Up
More products

Добре дошли в света на свещниците Blomus! Осветете вашето пространство с нашата изискана колекция от свещници, внимателно проектирани да донесат топлина, атмосфера и стил във всяка стая.

Blomus предлага разнообразие от свещници, които комбинират форма и функция, създавайки перфектно равновесие между естетика и практичност. Независимо дали предпочитате изчистени и модерни дизайни или класически и вечни стилове, нашите свещници са изработени с цел да подчертаят вашия интериор и да създадат завладяваща атмосфера.

Всякакъв свещник е внимателно изработен с висококачествени материали, гарантиращи здравина и дълготрайна красота. От минималистични и съвременни дизайни до украсени и прецизно изработени детайли, нашата колекция предлага разнообразие от възможности, които отговарят на вашите лични предпочитания и интериорни стилове.

Създайте вълнуващо средище на вашата дининг маса, добавете нотка романтика във вашата всекидневна стая или създайте успокояваща атмосфера в спалнята с нашите впечатляващи свещници. Те не само са функционални, но и служат като декоративни акценти, които повишават общия вид и усещане на пространството.

Изживейте изкуството на осветлението със свещниците Blomus. Независимо дали предпочитате мекото пулсиране на традиционните свещи или удобството на безпламенните LED свещи, нашите свещници са проектирани да приемат различни размери и типове свещи, позволявайки ви да създадете перфектната атмосфера за всякакъв повод.

Открийте красотата и елегантността на свещниците Blomus още днес. Пазарувайте от нашата колекция и позволете на топлото светлинно лъчение от свещите да превърне вашето пространство в оазис на спокойствие и стил.

Подобрете вашето украсяване със свещниците Blomus. Купете сега и се насладете на удоволствието от осветление с прекрасно изработени свещници, които комбинират елегантността с функционалността.