Тиган за сосове SNACK SET 14 cм, Fissler

Code: FS816614100
Brand: Fissler
98 лв –6 %
Тиган за сосове SNACK SET 14 cм, Fissler
98 лв –6 % 92 лв
На склад (2 бр.)

Комплектът за закуски Fissler е предназначен за малки домакинства. Малкият обем на съдовете позволява да се приготвят 1-2 порции и готвенето е толкова икономично. Размерът на съдовете за готвене винаги трябва да е съобразен с количеството порции, които ще приготвяте. С комплекта за закуски Fissler можете да обзаведете първото си студио, самостоятелно домакинство или да зарадвате възрастни хора или младоженци.

Detailed information

Product detailed description

Комплектът за закуски Fissler е предназначен за малки домакинства. Малкият обем на съдовете позволява да се приготвят 1-2 порции и готвенето е толкова икономично. Размерът на съдовете за готвене винаги трябва да е съобразен с количеството порции, които ще приготвяте. С комплекта за закуски Fissler можете да обзаведете първо студентско жилище, самостоятелно домакинство или да зарадвате възрастни хора или младоженци.

  • Малки обеми и висококачествен дизайн
  • Външен полиран вид и вътрешно гладко сатенено покритие
  • Съдове от неръждаема стомана изработени от неръждаема стомана 18/10
  • Отлична топлопроводимост на дъното
  • Удобна дръжка - няма нужда от подложка за съдове
  • Устойчив на износване, устойчив на надраскване
  • Извит по-широк ръб за чисто и безкапково наливане
  • Основа SuperThermic, подходяща за всички източници на топлина, включително индукционни
  • Може да се използва във фурната
  • Може да се мие в съдомиялна машина

Комплектът за закуски е изработен от неръждаема стомана 18/10 (18% хром, 10% никел, 72% стомана), която е много лесна за почистване, хигиенична и изключително устойчива на корозия. Дръжката остава хладна по време на готвенето. Извитият по-широк ръб на съда осигурява безаварийно разливане.

Идеално плоската основа SuperThermic е подходяща за използване на всички източници, включително индукционни. Топлината се разпределя равномерно, а готвенето е енергийно и времево ефективно. Вътрешната повърхност на съда е идеално гладка и лесна за почистване. Връзката между дъното и стените е винаги пълна с Fisslerсъдове за готвене, без кухини. Преходът между дъното и стените е заоблен - ще го оцените особено при разбъркване на гъсто съдържание, когато е необходимо плавно да се следва цялата обиколка на съда с готварската печка.

Нашите съвети за енергийно ефективно готвене: за да готвите енергийно ефективно, трябва да намерите подходящото ниво на интензивност на нагряване. Храната в тенджерата трябва да се готви внимателно, с малко изпускане на пара. Твърде много пара означава, че е необходимо да се намали температурата!

На всеки 3 секунди в света се продава по 1 Fisslerпродукт!

Fissler GmbH е най-големият производител на домакински и кухненски съдове в Германия. Чрез своите търговски представителства тя развива дейност на всички континенти в света в повече от 80 държави. Етикетът "Superbrand from Germany" с право нарежда Fissler сред най-влиятелните марки. Силният фокус върху иновациите и развитието , продължаващ вече много десетилетия, с право допринася за производството на продукти, които ви позволяват да преживеете често скучните технологични процеси по един игрив и нов начин. Всяка година клиентите с нетърпение очакват нови продукти, които ще ги забавляват. Fissler е част от новите тенденции, за което свидетелстват многобройните патенти и награди за дизайн. Заслужава си да се спомене и управлението на контрола, който преминава през целия производствен процес при строги стандарти. Модерните производствени технологии и новите инструменти за проверка гарантират най-високо качество. Вече повече от 170 години Fissler се основава на 3 основни стълба - технологично ноу-хау, перфектно производство и голяма иновационна сила. Всички 700 служители имат една цел - продукт, съобразен с нуждите на клиента. Готвенето трябва да е удоволствие за нашите клиенти! Произведено в Fissler (Германия)

Additional parameters

Category: Тенджери за сосове
Weight: 0.61 kg
Цвят: Сребърен
Материал: Неръждаема стомана
Размери: 14 cm
Характеристики: Подходящо за фурна
Вид / Тип: Касерол
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: