Тенджери Zwilling

14 items total
Тенджера TWIN CLASSIC 16 см, Zwilling
305 лв
ZW40913160
Тенджера TWIN CLASSIC 16 cм, 2л, Zwilling
228 лв
ZW66583160
Висока тенджера PRO 20 см, 3,5л, с капак, Zwilling ZW65123200
Тенджера PROFESSIONAL "S" 24 cм, Zwilling
249 лв –19 %
200 лв
ZW71083240
Висока тенджера PRO 24 см, с капак, Zwilling ZW65124280
Готварска тенджера PRO 24 см, с капак, Zwilling ZW65123240
Тиган за сосове FORTE 18 см, Zwilling
239 лв –5 %
225 лв
ZW66565181
Тиган за сосове PROFESSIONAL "S" 16 см, Zwilling
128 лв
ZW71085160

Тенджери с премуим качество от Zwilling
✓ От висококачествена неръждаема стомана
 Дъно тип " сандвич" Sigma Classic за оптимално отвеждане и акумулиране на топлина
✓ Немската марка Zwilling традиция и иновации ръка за ръка

Премиум марката Zwilling произвежда висококачествени тенджери от неръждаема стомана. Тенджерите са с дъно тип "сандвич" Sigma Classic, което провежда и задържа ефективно топлината. Те са снабдени с практични, идеално уплътняващи капаци от стъкло или неръждаема стомана и ергономични дръжки.

ZWILLING J. A. Henckels е голяма немска марка, една от най-старите в света. От 1731 г. насам тя произвежда висококачествени продукти от най-добрите материали. Тя е специализирана в производството на ножове, като използва много иновативни и модерни процеси, като например метода за закаляване на стомана FRIODUR®. Асортиментът на марката обаче включва и много други висококачествени продукти като прибори за хранене, съдове от неръждаема стомана, тигани, кухненски пособия и аксесоари за ножове.

Добре дошли в нашата гама от тенджери Zwilling, където кулинарното майсторство е съчетано с непреходен дизайн. Разгледайте широка гама от първокласни тенджери, за да задоволите всичките си нужди за готвене.

Съдовете за готвене на Zwilling са олицетворение на качество и издръжливост и са изработени с прецизност и внимание към детайла. Независимо дали приготвяте супи, запържвате зеленчуци или приготвяте обилна яхния, нашите тенджери са в състояние да се справят със задачата.

Изберете от различни размери и материали, за да отговорите на предпочитанията си за готвене. От неръждаема стомана до незалепващи повърхности, нашите тенджери са проектирани така, че да осигуряват изключително разпределение и задържане на топлината за постоянни и вкусни резултати.

Ергономичните дръжки осигуряват удобен захват и улесняват преместването на тенджерите от котлона на масата. Освен това елегантният им дизайн им позволява да се използват и като прибори за сервиране за безпроблемно хранене.

Ангажиментът на Zwilling към иновациите е отразен в нашите тенджери, които са съвместими с всички видове котлони, включително индукционни. Те са многофункционални и надеждни и са основно допълнение към всяка кухня.

Независимо дали сте професионален готвач, или готвите у дома, тенджерите на Zwilling ще повишат нивото на кулинарните ви творения. Разгледайте нашата гама днес и открийте идеалните тенджери за вашите готварски приключения.