Тостер Severin

4 items total
Тостер AT 2590, Severin
Sticker
Тостер AT 2590, Severin
На склад (23 бр.)
98 лв
SEVEAT2590
Тостер AUTOMATIC AT 2589, Severin
Sticker
64 лв
SEVEAT2589
Тостер AT 2621 42 см, сребро, Severin
New Sticker
139 лв
SEVEAT2621
Тостер TURBO 2513 INOX, Severin
Sticker
Тостер TURBO 2513 INOX, Severin
На склад (2 бр.)
120 лв
SEVEAT2513

Повишете нивото на закуската си с тостерите Severin. Нашата колекция от тостери е създадена, за да направи сутрешната ви рутина по-гладка, предлагайки удобство, стил и изключителна производителност на препичане.

Тостерите Severin не са само функционални, те са и визуална наслада. С модерен и елегантен дизайн тези тостери добавят елегантност към всеки кухненски интериор. Те са нещо повече от уреди - те са елемент на стил.

Бързината и ефективността са в основата на тостерите Severin. Ние разбираме, че забързаните сутрини изискват бързо препичане, и нашите тостери осигуряват точно това. Благодарение на мощните нагревателни елементи препеченият ви хляб е готов за нула време.

Безопасността е от първостепенно значение и тостерите Severin са оборудвани с различни функции за безопасност. От механизми за автоматично изключване до хладни на допир външни повърхности, можете да използвате тези тостери с увереност и спокойствие.

Персонализирането е от ключово значение, а тостерите Severin предлагат различни настройки за покафеняване. Независимо дали обичате леко златист или идеално хрупкав препечен хляб, можете лесно да регулирате степента на покафеняване според вкуса си.

Почистването е лесно с подвижните тави за трохи в много тостери Severin. Кажете сбогом на разхвърляните плотове и се насладете на чиста и безпорядъчна кухня.

Независимо дали се нуждаете от тостер с два резена за уютната си закуска, или от тостер с четири резена за семейни събирания, Severin предлага варианти, които да отговарят на нуждите ви. Изберете идеалния размер за вашето домакинство и започнете деня си правилно.

Тостерите Severin са нещо повече от тостери за хляб; те са част от вашето ежедневие. Разгледайте нашата гама още днес и изпитайте удобството и стила на Severin във вашата кухня.