Тостер Severin

4 items total
Тостер AUTOMATIC AT 2589, Severin
Sticker
71 лв –22 %
55 лв
SEVEAT2589
Тостер AT 2590, Severin
Sticker
95 лв –15 %
Тостер AT 2590, Severin
На склад (43 бр.)
80 лв
SEVEAT2590
Тостер AT 2510 Inox, Severin
Sticker
134 лв –15 %
Тостер AT 2510 Inox, Severin
На склад (3 бр.)
113 лв
SEVEAT2510

Повишете нивото на закуската си с тостерите Severin. Нашата колекция от тостери е създадена, за да направи сутрешната ви рутина по-гладка, предлагайки удобство, стил и изключителна производителност на препичане.

Тостерите Severin не са само функционални, те са и визуална наслада. С модерен и елегантен дизайн тези тостери добавят елегантност към всеки кухненски интериор. Те са нещо повече от уреди - те са елемент на стил.

Бързината и ефективността са в основата на тостерите Severin. Ние разбираме, че забързаните сутрини изискват бързо препичане, и нашите тостери осигуряват точно това. Благодарение на мощните нагревателни елементи препеченият ви хляб е готов за нула време.

Безопасността е от първостепенно значение и тостерите Severin са оборудвани с различни функции за безопасност. От механизми за автоматично изключване до хладни на допир външни повърхности, можете да използвате тези тостери с увереност и спокойствие.

Персонализирането е от ключово значение, а тостерите Severin предлагат различни настройки за покафеняване. Независимо дали обичате леко златист или идеално хрупкав препечен хляб, можете лесно да регулирате степента на покафеняване според вкуса си.

Почистването е лесно с подвижните тави за трохи в много тостери Severin. Кажете сбогом на разхвърляните плотове и се насладете на чиста и безпорядъчна кухня.

Независимо дали се нуждаете от тостер с два резена за уютната си закуска, или от тостер с четири резена за семейни събирания, Severin предлага варианти, които да отговарят на нуждите ви. Изберете идеалния размер за вашето домакинство и започнете деня си правилно.

Тостерите Severin са нещо повече от тостери за хляб; те са част от вашето ежедневие. Разгледайте нашата гама още днес и изпитайте удобството и стила на Severin във вашата кухня.