Вакуумиране и Sousvide Severin

9 items total
Тапа за вино ZU3624, розова, Severin
31,34 лв –7 %
29 лв
SEVEZU3624
Фолио Sous vide ZU 3613, Severin
Фолио Sous vide ZU 3613, Severin
На склад (4 бр.)
24 лв
SEVEZU3613
Фолио Sous vide ZU 3617, Severin
Фолио Sous vide ZU 3617, Severin
На склад (9 бр.)
50 лв
SEVEZU3617
Фолио Sous vide ZU 3614, Severin
Фолио Sous vide ZU 3614, Severin
На склад (6 бр.)
40 лв
SEVEZU3614
Фолио Sous vide ZU 3616, Severin
39 лв –38 %
Фолио Sous vide ZU 3616, Severin
На склад (15 бр.)
24 лв
SEVEZU3616
Фолио Sous vide ZU 3615, Severin
55 лв –16 %
Фолио Sous vide ZU 3615, Severin
На склад (3 бр.)
46 лв
SEVEZU3615

Открийте света на кулинарната прецизност и съхранението на храната с уплътнителите Severin sous vide и вакуумните уплътнители. Нашата гама от иновативни кухненски уреди е създадена, за да повиши качеството на готвене и да удължи свежестта на храната ви.

Готвенето със су-видео придоби популярност заради способността си да осигурява перфектно приготвени ястия с постоянство. Уредите за су-видео на Severin пренасят тази техника в домашната ви кухня. С прецизния контрол на температурата можете да постигнете резултати с ресторантско качество всеки път. Независимо дали сте опитен готвач, или начинаещ в готвенето, нашите уреди sous vide улесняват създаването на вкусни ястия.

Съхраняването на храната е от съществено значение за намаляване на отпадъците и за осигуряване на свежест на съставките ви за по-дълго време. Вакуумните уплътнители на Severin са ценно допълнение към кухненския ви арсенал. Запечатайте вкуса, текстурата и хранителните вещества на храната си, като удължите срока ѝ на годност. От мариноване на месо до съхраняване на остатъци - нашите вакуумни уплътнители предлагат гъвкавост в управлението на храната.

Качеството е в основата на продуктите на Severin и нашите су-видео и вакуумни уплътнители не са изключение. Отдаваме приоритет на издръжливостта и производителността, за да гарантираме, че тези уреди ще се превърнат в надеждни спътници в кухнята за дълги години напред.

Персонализирането е от ключово значение за осигуряване на безпроблемно потребителско изживяване. Вакуумните уплътнители на Severin се предлагат с регулируеми настройки, които ви позволяват да адаптирате процеса на вакуумиране и уплътняване към различни видове храни. Независимо дали запечатвате деликатни плодове или здрави парчета месо, вие имате контрол върху процеса.

Почистването и поддръжката са лесни с уредите на Severin. Много от нашите вакуумни уплътнители разполагат с подвижни и подходящи за миене в съдомиялна машина компоненти, което свежда до минимум усилията, необходими за поддръжка. Нашите машини за су-видео са проектирани за лесно почистване, така че можете да се съсредоточите върху насладата от кулинарните си творения.

Уредите за су-видео и вакуумните уплътнители на Severin са създадени, за да опростят задачите ви за готвене и запазване на храната. Разгледайте нашата гама днес и открийте как тези уреди могат да подобрят кулинарните ви приключения и да ви помогнат да намалите разхищението на храна.