Външно декоративно осветление

2 items total
Cвещник за гел на открито FUOCO Ø 32 см, Blomus BM65079
Свещник с гел LUNA 24 см, черен, Blomus
138 лв
BM65390

Външно декоративно осветление - светещи градини и ослепителни вътрешни дворове2

Какво представляват декоративните осветителни тела на открито?

Външното декоративно осветление се отнася за фиксирана външна изкуствена светлина, използвана за осветяване на външни пространства без покрив, като дървета, градини, веранди или алеи.

Тези светлини се използват и за запазване или подобряване на визуалното представяне на хората, занимаващи се с дейности на открито, както и за разкрасяване на заобикалящата ви среда. На уебсайта Kulina разполагаме с автентични марки декоративно осветление с увереност, като например Blomus и Seletti.

По какъв повод мога да използвам външно декоративно осветление?

Декоративните лампи за външно осветление придават красота и енергия на всяко външно пространство, независимо дали става въпрос за специални случаи или за редовно ползване. Например по време на празници като Коледа, Кванзаа, Ханука, Дивали и Нова година, както и за партита, фестивали и сватби, те могат да се използват за създаване на радостна и приветлива атмосфера.

Тези светлини правят откритите площи по-очарователни, като добавят очарование и естетика. Те правят вътрешните дворове и градините по-естетични и по-привлекателни за ежедневна употреба.

За да създадат топла и приятна атмосфера, декоративните светлини на открито могат да се увиват около дървета, да се закачат на перголи или да се поставят покрай алеи.

Как да монтирам външно декоративно осветление?

След като изберете предпочитаните от вас осветителни тела, можете лесно да монтирате декоративно външно осветление, като използвате съветите по-долу:

  • Определете местата за закрепване на светлините, като например дървета, стълбове или сгради, където можете да ги закрепите. Светлините трябва да бъдат закрепени с помощта на куки или щипки.
  • Можете да използвате куки или вериги, за да закрепите фенери или други висящи лампи към перголи, покриви на тераси или други подходящи конструкции.
  • Уверете се, че светлините са правилно разположени и разпределени, за да се получи желаната визия.

Как да защитя външното си осветление?

Използването на предпазни средства срещу атмосферни влияния е една от фантастичните стратегии за защита на градинското осветление. Светлините ви са защитени от влага и неблагоприятни атмосферни условия с помощта на предпазни щитове. Външните ви осветителни тела могат да бъдат защитени и с кутии, наречени светлинни щитове, които могат да се използват и за пренасочване на светлината, идваща под определен ъгъл. Светлинните щитове могат да помогнат за намаляване на прекомерно ярките светлини в една област и да осигурят защита на скъпите ви външни осветителни тела.

Можете да пазарувате и други осветителни тела, налични на Kulina, като външни фенери, външни настолни лампи и много други. Вижте го тук.