WMF Basic

7 items total
Карафа за вода BASIC 1,5л, WMF
125 лв
WM0618046040
Комплект солница и пиперник TWO IN ONE, WMF WM0661056030
Дозатор за олио и оцет BASIC 120 мл, WMF WM650586030
Карафа за вода BASIC 1,0л, с две чаши за вода, WMF WM0617709994
Карафа за вода BASIC 1л, със златист капак, WMF WM0617706590
Четка за карафа, WMF
Четка за карафа, WMF
На склад (16 бр.)
31 лв
WM0617597390

Колекцията WMF Basic съчетава ежедневна простота с нотка модерен стил. Това е колекция, която взема обикновените неща и ги превръща в нещо изискано и изтънчено, идеално за подобряване на ежедневната ви трапеза.

Това, което отличава колекцията Basic, е нейният елегантен дизайн и първокласни материали. Всяко изделие излъчва изтънченост, което го прави идеално както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Те не са просто основни кухненски съдове, а отличителни елементи, които ще добавят нотка елегантност към вашата трапеза.

Красотата на колекцията Basic се крие в нейната простота, но не се заблуждавайте. Под елегантната външност се крият усъвършенствани функции и иновативни технологии, предназначени да направят храненето ви още по-приятно.

Изследвайте изкуството на масата с аксесоарите от колекцията Basic на WMF. Независимо дали става въпрос за топките за почистване, които поддържат блясъка на стъклените ви съдове, шишчетата за плодове, които добавят декоративен щрих към ястията ви, или модерните кани за вода, които повишават нивото на вашата трапеза, тези аксесоари са създадени, за да подобрят всеки аспект от вашето хранене.

Колекцията Basic на WMF е идеалният избор за тези, които ценят комбинацията от стил и функционалност. От прибори за хранене до съдове за сервиране - ще откриете широка гама от възможности, които да отговарят на нуждите ви за хранене.

Инвестирайте в колекцията Basic на WMF още днес и открийте изкуството да сервирате просто и стилно. Открийте изтънчеността и иновациите, които WMF Basic внася на вашата маса за хранене. Разгледайте нашия електронен магазин сега и открийте начини да подобрите преживяването си при хранене.