WMF Fächer

2 items total

Повишете нивото на трапезата си с колекцията Fächer на WMF, която съчетава класически, бароков и арт деко стил, за да създаде зашеметяващи прибори за хранене, които със сигурност ще ви впечатлят. Моделът Fächer е олицетворение на непреходната елегантност, а историята му датира от почти един век, когато първоначално е бил изработен от традиционно сребро.

В днешно време приборите за хранене Fächer се завръщат триумфално в ексклузивно покритие Cromargan protect®, което не само запазва класическия им чар, но и осигурява изключителна устойчивост на надраскване и износване при ежедневна употреба. По този начин приборите за хранене Fächer остават в перфектно състояние с минимална поддръжка.

Всяко изделие от колекцията Fächer на WMF е изработено с експертна прецизност и грижа. Например ергономичният дизайн на лъжицата за хранене осигурява удобен захват, който пасва идеално на всяка ръка. Това е доказателство за майсторството и ноу-хауто, които са направили WMF известна в света на приборите за хранене.

За да направят живота ви още по-удобен, приборите за хранене Fächer могат да се мият в съдомиялна машина, което позволява бързо и лесно почистване след хранене. Кажете сбогом на миенето на ръка и приветствайте повече време за хранене.

Инвестирайте в колекцията Fächer на WMF още днес и внесете нотка непреходна елегантност на трапезата си. Изпитайте красотата, издръжливостта и лекотата на използване, които предлагат приборите за хранене WMF Fächer. Разгледайте нашия онлайн магазин и открийте начини да подобрите моментите си на хранене.