WMF Impulse

7 items total
Термос кана IMPULSE 1л, бяла, WMF
120 лв –20 %
96 лв
WM0690707410
Чаша за пътуване IMPULSE 350 мл, землиста, WMF WM690926700
Чаша за пътуване IMPULSE 350 мл, антрацит, WMF WM690937390
Термос кана IMPULSE 1л, мед, WMF
309 лв –18 %
252 лв
WM0690666600
Термос кана IMPULSE 1л, кафява, WMF
142 лв –16 %
119 лв
WM0690697270

Добре дошли в нашия електронен магазин, където можете да разгледате забележителната колекция WMF Impulse с изключителна гама от термоси и термочаши, предназначени да поддържат перфектната температура на напитките ви, където и да се намирате.

Колекцията WMF Impulse съчетава функционалност и стил. Нашите термоси са прецизно изработени, за да поддържат топлите ви напитки горещи, а студените - освежаващи в продължение на часове.

Нашите термоси са олицетворение на перфектния топлинен комфорт. Те са изработени по технология с двойни стени от неръждаема стомана, която създава вакуумно изолирана камера, която заключва температурата. Независимо дали става дума за горещо кафе или студен чай, можете да разчитате, че напитките ви ще поддържат желаната температура.

Удобството на нашите термоси е допълнително подсилено от ергономичния им дизайн. С непропускащи капаци и лесни за изливане чучури можете да се наслаждавате на напитките си в движение, без да се притеснявате за разливи или бъркотия.

Термочашите WMF Impulse са идеалният спътник за тези, които постоянно са в движение. Тези чаши са не само стилни, но и проектирани така, че да пасват удобно в ръката ви или в поставката за чаши в колата. Предлагат се в различни размери, което гарантира, че имате идеалната чаша за ежедневните си нужди от напитки.

Това, което отличава WMF, е нейният ангажимент към качеството. Нашите термоси са изработени от безопасни за храните материали, които не съдържат вредни химикали. Така че можете да се наслаждавате на напитките си със спокойствие, знаейки, че вашето здраве и безопасност са наш основен приоритет.

Независимо дали пътувате до работа, пътувате или просто се наслаждавате на ден навън, термосите и термочашите WMF Impulse са създадени, за да направят живота ви по-лесен, а напитките - по-приятни.