Коледна декорация

88 items total
Коледен орнамент SNOW CUBE бяло, Alessi
37,60 лв
ALGJ023
Коледна фигурка ANGELO MIRACOLO, бяло, Alessi ALAGJ013
Коледен орнамент PALLA FIDANZAMENTO бяло, Alessi ALMJ167
Коледен орнамент CUBIK TREE, зелено, Alessi
37,60 лв
ALGJ024
Коледен орнамент CUBETTA, червено, Alessi ALGJ0217
Къща за свещи URBANIA CITY Kähler бяло
103 лв
KHL693521
Коледен орнамент SANTA CUBE, червено, Alessi ALGJ021
Коледен орнамент SNOW FLAKE, бяло, Alessi ALGJ029
Коледен орнамент CUBOMAGO синьо, Alessi
37,60 лв
ALGJ0210
Up
More products

Коледна украса - елегантно докосване на коледната ви украса

Кои са най-популярните видове коледна украса?

Коледната украса се различава в отделните региони и може да се променя с течение на времето. По-долу ще намерите някои от най-популярните коледни декорации, които можете да използвате, за да внесете коледно настроение в интериора си:

Коледна елха: Сред най-известните и разпознаваеми празнични украси е коледната елха, която обикновено е украсена с лампички, коледни украшения, други орнаменти и верижка за елха.

Венци: Венците са сферични орнаменти, които обикновено се поставят на врати, прозорци или стени. Те се изработват от вечнозелени клони и други материали.

Осветителни тела, фенери и свещници: Бели или цветни коледни лампички се използват за украса на дървета, къщи и обществени места. Но за да направите дома си още по-уютен, можете да изберете коледни свещници, фенери и ароматни свещи, които ухаят на Коледа!

Орнаменти: Орнаментите са малки домакински украшения, които се поставят върху коледните елхи и други повърхности като рафтове, комини, библиотеки, скринове или первази на прозорци. Те могат да бъдат изработени от различни материали, включително стъкло, пластмаса, плат, неръждаема стомана и дърво.

Дядо Коледа: Дядо Коледа: популярна личност, добре използвана като коледна украса - фигурки, орнаменти и други коледни акценти, изобразяващи този човек, са популярен коледен мотив в домовете по цял свят.

Коледен текстил: Коледният текстил, като салфетки и покривки за маса, но също и кърпи за чай и декоративни възглавнички за всекидневната, е чудесен начин да внесете коледен уют в интериора.

Коледна посуда: Коледните прибори придават усещане за сезона на масата за хранене, като често се използват покривки с празнични мотиви.

Коледната украса, предлагана в Kulina, е не само модерна, елегантна и стилна, но понякога и забавна и е проектирана от най-популярните дизайнери, които знаят, че коледният сезон е специален за всеки дом.

Кои са 12-те символа на Коледа, използвани върху коледната украса?

12-те символа на Коледа, които се използват широко в коледната украса, включват коледната елха, венеца, камбаните, свещите, дръвчетата, звездата, захаросаните пръчки, имела, поансетията, ангелите, сцената на Рождество Христово, северния елен/самеца.

По време на коледния сезон тези символи често се съчетават, за да създадат радостна и красива атмосфера. Заедно те символизират удоволствието и духа на Коледа. Всяка емблема има свое собствено специално значение и важност.

А ако искате да украсите дома си за Великден, можете да разгледате нашата гама от различни великденски декорации.