ZWILLING Forte

6 items total
Грил тиган FORTE 28 см, Zwilling
226 лв
ZW66561128
Уок FORTE 30 cм, Zwilling
257 лв –18 %
Уок FORTE 30 cм, Zwilling
На склад (4 бр.)
210 лв
ZW66561301
Тенджера FORTE 28 см, Zwilling
366 лв
ZW66563281
Тиган с незалепващо покритие FORTE 20 cм, Zwilling ZW66569201

ZWILLING Forte е забележителна колекция от съдове за готвене, създадена, за да повиши нивото на вашата трапеза. Този кухненски съд е изработен от висококачествен масивен алуминий и е подложен на уникален процес на запечатване с незалепващо покритие Ti-X, който осигурява тройка изключителни предимства.

На първо място, алуминиевите съдове от колекцията Forte се отличават с превъзходни незалепващи свойства, за да гарантират, че приключенията ви при готвене няма да са свързани със залепването на храната. Можете спокойно да приготвяте деликатни ястия с лекота.

Второ, съдовете за готвене от колекцията Zwilling Forte осигуряват равномерно разпределение на топлината, което гарантира, че ястията ви ще се приготвят перфектно всеки път. Кажете сбогом на горещите точки и неравномерно приготвената храна, тъй като тази колекция поддържа постоянна топлина в целия съд.

Трето, тиганите ZWILLING Forte са проектирани да издържат на ежедневна употреба. Те са изключително устойчиви на надраскване и износване, което гарантира тяхната дълготрайност в кухнята ви. Ще се убедите, че този кухненски съд ще остане важна част от кулинарния ви арсенал за много години напред.

Това, което наистина отличава съдовете за готвене Forte, е издръжливостта на незалепващата им повърхност Ti-X. За разлика от стандартните незалепващи покрития, тази изключителна иновация ще издържи значително по-дълго. Можете дори да използвате метални кухненски прибори, без да се страхувате, че ще повредите повърхността. С повърхността на Forte всичко, което ще ви остане, е трайно впечатление за съвършенство на готвенето.