ZWILLING Forte

5 items total
Тиган за сосове FORTE 16 см, Zwilling
219 лв –5 %
208 лв
ZW66565161
Тенджера FORTE 28 см, Zwilling
384 лв
ZW66563281
Тиган за сосове FORTE 18 см, Zwilling
239 лв –5 %
225 лв
ZW66565181

ZWILLING Forte е забележителна колекция от съдове за готвене, създадена, за да повиши нивото на вашата трапеза. Този кухненски съд е изработен от висококачествен масивен алуминий и е подложен на уникален процес на запечатване с незалепващо покритие Ti-X, който осигурява тройка изключителни предимства.

На първо място, алуминиевите съдове от колекцията Forte се отличават с превъзходни незалепващи свойства, за да гарантират, че приключенията ви при готвене няма да са свързани със залепването на храната. Можете спокойно да приготвяте деликатни ястия с лекота.

Второ, съдовете за готвене от колекцията Zwilling Forte осигуряват равномерно разпределение на топлината, което гарантира, че ястията ви ще се приготвят перфектно всеки път. Кажете сбогом на горещите точки и неравномерно приготвената храна, тъй като тази колекция поддържа постоянна топлина в целия съд.

Трето, тиганите ZWILLING Forte са проектирани да издържат на ежедневна употреба. Те са изключително устойчиви на надраскване и износване, което гарантира тяхната дълготрайност в кухнята ви. Ще се убедите, че този кухненски съд ще остане важна част от кулинарния ви арсенал за много години напред.

Това, което наистина отличава съдовете за готвене Forte, е издръжливостта на незалепващата им повърхност Ti-X. За разлика от стандартните незалепващи покрития, тази изключителна иновация ще издържи значително по-дълго. Можете дори да използвате метални кухненски прибори, без да се страхувате, че ще повредите повърхността. С повърхността на Forte всичко, което ще ви остане, е трайно впечатление за съвършенство на готвенето.