Zwilling Fresh & Save

Изображение
ZWILLING FRESH & SAVE
свежо
до 5 пъти по-дълго
по-малко отпадъци, повече вкус
Пазаруване
Знаете ли, че...?
икона
1/3
от цялата храна, произведена в света, се изхвърля.
икона
37,4 кг
храна се изхвърлят годишно от 1 жител на средно голям жилищен блок**
Как да не изхвърляме?
Скъпите плодове и зеленчуци вече не трябва да попадат в кошчето за боклук. Просто ги съхранявайте добре. Не ги изхвърляйте, а ги вакуумирайте.
Вакуумна система
Zwilling FRESH & SAVE
Изображение
Изображение
Свежо за по-дълго
Запазва храната свежа до 5 пъти по-дълго. Например разрязано наполовина авокадо ще стане кафяво само за 20 минути, но във вакуум ще издържи 2 дни.
Изображение
Повече вкус
Храната е не само прясна и свежа. Вакуумът също така запазва по-добре вкуса, аромата, хранителните вещества и витамините.
Изображение
Интелигентен преглед
Сканирайте QR кода и мобилното приложение ще следи за срока на годност вместо вас.
Изображение
Готвене Sous-Vide
Вакуумно опакованите месо или зеленчуци се приготвят на водна баня при постоянна ниска температура. Така те остават крехки и запазват по-добре хранителните си вещества.
Погледнете
Как да използвате Zwilling FRESH & SAVE
Намаляването на хранителните отпадъци е толкова лесно.

Източник: *Организация за земеделие и храни (FAO), **Университет Мендел, Бърно, Чешка република

5 items total

Zwilling Fresh & Save променя правилата при решенията за съхранение на храна. Тази иновативна колекция съчетава най-съвременни технологии с елегантен дизайн, за да запази храната ви свежа за по-дълго време.

В основата на Zwilling Fresh & Save е системата за вакуумно запечатване. С простото натискане на бутона можете да премахнете въздуха от специално проектираните контейнери и торбички, като запазите вкуса и хранителните вещества на храната си. Кажете сбогом на разхищението на храна и приветствайте по-дълготрайната свежест.

Колекцията Fresh & Save предлага разнообразни размери на контейнерите, които да отговарят на вашите нужди - от малки порции до семейни ястия. Универсалността на тази система означава, че можете да я използвате за всичко - от съхранение на остатъци до мариноване на месо. Това е кухненски инструмент, който наистина се адаптира към вашия начин на живот.

Херметичното уплътнение, създадено от вакуумната система, не само удължава срока на годност на вашата храна, но и предотвратява изгарянето във фризера. Замразените ви продукти ще имат същия вкус като в деня, в който сте ги запечатали, което допринася за удобството при планиране на храненето.

Приложението Fresh & Save е полезно допълнение към тази колекция. То ви позволява да следите за свежестта на съхраняваните продукти и да планирате съответно храненията. Това е цифров помощник, който ще опрости рутинните ви действия в кухнята.

Качеството е на първо място в колекцията Fresh & Save на Zwilling. Контейнерите и торбичките са изработени от материали, които не съдържат BPA, което гарантира безопасността на вашата храна. Елегантният дизайн също ги прави стилно допълнение към вашата кухня.

В заключение, Zwilling Fresh & Save е революционно решение за съхранение на храна, което съчетава технология и дизайн, за да ви помогне да намалите разхищението на храна и да се наслаждавате на по-свежа храна. Това е универсална, висококачествена система, която ще промени начина, по който съхранявате и запазвате храната си. Подобрете играта в кухнята си със системата Zwilling Fresh & Save още днес.