ZWILLING TWIN® Classic

8 items total

Колекцията Zwilling TWIN® Classic предлага широка гама от тенджери, касероли и тигани със семпъл, но елегантен дизайн, който ви привлича в кулинарното ви пътешествие. Тези съдове за готвене са не само естетически издържани, но и изключително качествени, универсални и невероятно функционални, което прави готвенето наистина приятно.

Всеки съд от колекцията TWIN® Classic се отличава с гланцово, сатенено гладко покритие, което е отличителен белег на съдовете ZWILLING J. A. Henckels. Този неусложнен и универсален кухненски съд с прецизен дизайн е идеалният партньор за модерно и здравословно готвене.

Отличителна черта на тази колекция е сандвич основата SIGMA Classic, която се състои от три слоя, които работят хармонично заедно. Вътрешният слой от неръждаема стомана 18/10 осигурява лесна поддръжка, хигиеничен е, устойчив е на надраскване и не абсорбира вкусове и миризми. Здравата алуминиева сърцевина ефективно акумулира и равномерно разпределя топлината. Третият слой от висококачествена магнитна хромирана стомана прави съда подходящ за индукционно готвене и лесен за поддръжка. Дъното на съда SIGMA Classic е известно със своите енергоспестяващи възможности, които намаляват консумацията на енергия, след като съдът достигне желаната температура, като по този начин допринасят за опазването на околната среда.

Капаците от неръждаема стомана прилягат плътно около тенджерите, което позволява енергийно ефективно готвене с минимален разход на вода. Практичността е от ключово значение при тази колекция, тъй като тя разполага с вградена скала за удобно измерване на течността. Дръжките и ръкохватките от неръждаема стомана остават хладни по време на готвене, като осигуряват безопасна работа със съдовете. Въпреки че съдовете могат да се използват във фурната, при работа с горещи тенджери и тигани трябва да се носят защитни ръкавици. Почистването е лесно, а за по-голямо удобство тенджерите и капаците могат да се мият в съдомиялна машина.

Като цяло колекцията Zwilling TWIN® Classic съчетава елегантен дизайн с изключителна функционалност. Нейната универсална гама съдове и енергоспестяващи функции я правят идеален избор за модерно и здравословно готвене. Повишете кулинарните си умения с готварските съдове TWIN® Classic още днес.