Аксесоари за бар Alessi

17 items total
Крилат тирбушон ANNA G., сребрист, Alessi ALAM01Z
Флакон SHOT 150 мл, Alessi
Флакон SHOT 150 мл, Alessi
На склад (1 бр.)
108 лв
ALPG03
Шейкър 700 мл, Alessi
Шейкър 700 мл, Alessi
На склад (1 pcs)
153 лв
ALGIA25
Тирбушон ALESSANDRO M, червено и бяло, Alessi ALAAM23R
Крилат тирбушон ANNA G., черен, Alessi
106 лв
ALAAM01B
Барманска цедка THE TENDING BOX, Alessi
57 лв
ALGIA27
Крилат тирбушон ANNA G, жълт, Alessi
106 лв
ALAM01DY
Сервитьорски тирбушон PARROT, черен, Alessi ALAAM32B
Бъркалка за коктейли BÂTON LÉLÉ, Alessi ALGIA30

Открийте елегантността и стила на аксесоарите за бар от Alessi. Подобрете домашния си бар или професионалното заведение с нашата ексклузивна колекция от внимателно изработени аксесоари, създадени с цел да подобрят вашето питейно изживяване.

Без значение дали сте ентусиаст на миксологията или професионален барман, Alessi предлага широка гама от аксесоари за бар, които отговарят на вашите нужди. От елегантни шейкъри за коктейли и стилни отварачки за вино до изискани кофи за лед и впечатляващи пробки за бутилки - нашата колекция съчетава функционалността със съвременния дизайн.

Всеки аксесоар за бар от Alessi се изработва с най-голямо внимание към детайлите и от висококачествени материали, гарантиращи издръжливост и дълъг живот. Нашите аксесоари не само са практични инструменти, но и изящни произведения на изкуството, които добавят елегантност на всяко бар среда.

Подобрете изкуството на приготвянето на коктейли с аксесоарите за бар от Alessi. Разклатете любимите си напитки с нашите прецизно проектирани шейкъри за коктейли, които разполагат с ергономичен дизайн и висококачествени уплътнения. Отваряйте бутилките с вино лесно и бързо с нашите елегантни и ефективни тирбушони. Поддържайте напитките си перфектно охладени с нашите красиво изработени кофи за лед.

Направете впечатление с пробките за бутилки на Alessi, които предлагат уникални и креативни дизайни, запазващи аромата и качеството на вашите любими напитки. Нашите аксесоари за бар също така са прекрасни подаръци за всеки любител на коктейли или домакин.

Разгледайте нашата разнообразна колекция от аксесоари за бар от Alessi и превърнете бара си в стилно и изтънчено пространство. Подобрете питейното си изживяване и изразете страстта си към занаята и дизайна с Alessi. Пазарувайте сега и повдигнете чаша за безупречния вкус и незабравими моменти!