Аксесоари за камина

8 items total
Запалка FIREBIRD, розова, Alessi
147 лв
ALGV34P
Запалка FIREBIRD, черна, Alessi
147 лв
ALGV34B
Запалка FIREBIRD, златиста, Alessi
249 лв
ALGV34GD
Щипка за трупи FLAMES 47 см, черна, Philippi PHP203012

Аксесоари за камини - основни аксесоари за безопасност и стил

Какво представляват аксесоарите за камини?

Притежаването и използването на оборудване, което използва огън, като например огнища, налага използването на аксесоари за камини. Нищо не е толкова уютно, колкото истинският огън през зимата, а с нашата селекция от аксесоари за камини можете да се възползвате напълно от топлината и уюта му с максимален комфорт.

В магазина Kulina разполагаме с висококачествени аксесоари от най-добрите производители като Alessi, Blomus и Philippi.

Какви са видовете аксесоари, предлагани от Kulina?

За да подобрите работата си с камината, Kulina предлага разнообразие от аксесоари. На Kulina, ще откриете разнообразие от аксесоари, включително:

  • Инструменти за камини: Този аксесоар обикновено се състои от набор от необходимото оборудване за поддържане и използване на камината. Покерът за регулиране на дървените трупи, лопатата за отстраняване на пепелта, четката за почистване и щипците за добавяне или пренареждане на дървените трупи са често срещани инструменти в комплект инструменти за камина.
  • Подпалвач: Запалката е инструмент, който се използва за удобно и бързо разпалване на огън. Той може да бъде под формата на течност, гел, кубче или пръчка, както и под други форми. Те осигуряват надежден източник на пламък, който може да се използва за разпалване на огън в открити огнища, скари на дърва или камини.
  • Поднос за дървени трупи: Поднос за дървени трупи, който понякога се нарича поставка за дървени трупи или кошница за дървени трупи, е съд, изработен специално за съхранение и излагане на дървени трупи до камина или печка на дърва. Тя улеснява добавянето на нови трупи в огъня, поддържа дървата подредени и не позволява те да се търкалят или разпръскват.

Как да избера правилния размер и брой инструменти?

Нашите комплекти инструменти за камини се предлагат в няколко размера и трябва да изберете един от тях в зависимост от размера на вашата камина; по-големите инструменти работят добре с по-големи огнища, докато по-малките инструменти са направени специално за малки камини и печки на дърва.

Следващото нещо, за което трябва да помислите, е видът на оборудването за камина, което ви е необходимо. Повечето комплекти инструменти за камини са от три и четири части. Типичният комплект инструменти често се състои от стойка за държане на инструментите, покер, чифт клещи и лопати и чифт щипки, както е споменато по-горе.