Аксесоари за камина

3 items total
Запалка FIREBIRD, златиста, Alessi
248 лв
ALGV34GD
Запалка FIREBIRD, розова, Alessi
149 лв
ALGV34P

Аксесоари за камини - основни аксесоари за безопасност и стил

Какво представляват аксесоарите за камини?

Притежаването и използването на оборудване, което използва огън, като например огнища, налага използването на аксесоари за камини. Нищо не е толкова уютно, колкото истинският огън през зимата, а с нашата селекция от аксесоари за камини можете да се възползвате напълно от топлината и уюта му с максимален комфорт.

В магазина Kulina разполагаме с висококачествени аксесоари от най-добрите производители като Alessi, Blomus и Philippi.

Какви са видовете аксесоари, предлагани от Kulina?

За да подобрите работата си с камината, Kulina предлага разнообразие от аксесоари. На Kulina, ще откриете разнообразие от аксесоари, включително:

  • Инструменти за камини: Този аксесоар обикновено се състои от набор от необходимото оборудване за поддържане и използване на камината. Покерът за регулиране на дървените трупи, лопатата за отстраняване на пепелта, четката за почистване и щипците за добавяне или пренареждане на дървените трупи са често срещани инструменти в комплект инструменти за камина.
  • Подпалвач: Запалката е инструмент, който се използва за удобно и бързо разпалване на огън. Той може да бъде под формата на течност, гел, кубче или пръчка, както и под други форми. Те осигуряват надежден източник на пламък, който може да се използва за разпалване на огън в открити огнища, скари на дърва или камини.
  • Поднос за дървени трупи: Поднос за дървени трупи, който понякога се нарича поставка за дървени трупи или кошница за дървени трупи, е съд, изработен специално за съхранение и излагане на дървени трупи до камина или печка на дърва. Тя улеснява добавянето на нови трупи в огъня, поддържа дървата подредени и не позволява те да се търкалят или разпръскват.

Как да избера правилния размер и брой инструменти?

Нашите комплекти инструменти за камини се предлагат в няколко размера и трябва да изберете един от тях в зависимост от размера на вашата камина; по-големите инструменти работят добре с по-големи огнища, докато по-малките инструменти са направени специално за малки камини и печки на дърва.

Следващото нещо, за което трябва да помислите, е видът на оборудването за камина, което ви е необходимо. Повечето комплекти инструменти за камини са от три и четири части. Типичният комплект инструменти често се състои от стойка за държане на инструментите, покер, чифт клещи и лопати и чифт щипки, както е споменато по-горе.