Блокове и поставки за ножове

34 items total
Блок за ножове FLEXTEMP неръждаема стомана, WMF WM1893844500
Компактен блок за ножове FLEXTEC WMF бамбук WM1893874500
Магнитна стойка за ножове, WMF
329 лв –11 %
291 лв
WM1880524500
Блок за ножове, Continenta
Блок за ножове, Continenta
На склад (12 бр.)
63 лв
CONT4870
Комплект ножове с блок KINEO, 6 бр., WMF
449 лв –5 %
423 лв
WM1882209992
Блок за ножове ANGLED, черен, Eva Solo
155 лв
ES515290
Блок за ножове FLEXTEMP бамбук, WMF
194 лв
WM1893854500
Блок за ножове ANGLED, бял, Eva Solo
168 лв
ES515291
Up
More products

Блокове за ножове и стойки за ножове - най-добрата защита за вашите кухненски съкровища

Блоковете за ножове и магнитните стойки за ножове са най-добрите решения, ако искате да защитите ножовете си, и тъй като ножовете често са доста голяма инвестиция, е добре да се уверите, че ще останат в добро състояние възможно най-дълго.

Блокчета за ножове - защо са полезни за вашите ножове?

Кухненските ножове трябва да се съхраняват отделно. В противен случай остриетата им ще се затъпят по-бързо или могат да се счупят. Блоковете за ножове предлагат възможност за безопасно съхранение с отделни слотове за всеки нож. Когато купувате блок за ножове , трябва да вземете под внимание броя на ножовете, които имате и обикновено използвате, размера на наличните прорези, материала, от който е изработен блокът, и как той се вписва в дизайна на вашата кухня.

Не забравяйте да почиствате редовно блок за ножове , особено ако е направен от дърво, което е склонно да задържа влага.

Безопасни ли са магнитните ленти за ножове за вашите ножове?

Магнитните стойки за ножове са много удобни и сравнително безопасни за вашите ножове. Уверете се, че сте купили качествена лента за ножове и че магнитът не е нито прекалено слаб, нито прекалено силен. Слабият магнит може да изпусне ножовете ви, а прекалено силният може да остави следи по остриетата им.

В Kulina ви предлагаме качествени ленти за ножове и стилни блокове за ножове, които често се предлагат в комплект с подходящи ножове. А блок за ножове е един от най-добрите сватбени подаръци, така че е интересна идея, която да обмислите, ако искате да предложите на младоженците нещо специално. И преди да вземете решение, не забравяйте да разгледате нашите най-продавани блокове за ножове !

Къде се поставя блок за ножове?

Поставете блок за ножове до мястото, където обикновено използвате дъска за рязане , за да режете храни. Поставете го отдясно, ако сте десничар, и отляво, ако режете с лявата ръка.

Какъв метод за съхранение на ножове да изберете?

Блоковете за ножове със сигурност са много стилни и удобни, но трябва да разполагате с много място на кухненския плот. Магнитните стойки за ножове, монтирани на стената, също са изключително удобни, но трябва да можете да ги закрепите безопасно на стената в кухнята си.

Уверете се, че децата ви не се катерят по кухненските плотове, тъй като ножовете в блок за ножове или на магнитна стойка са лесно достъпни за тях. Ако имате малки деца, по-добре е да съхранявате ножовете си в кухненските чекмеджета и да използвате калъф за ножове или блок за ножове , който се побира в кухненското чекмедже. Тя ще ви осигури отделни слотове за всеки нож и ще бъде сигурно решение, което спестява място.