60 items total
Ароматна свещ YOU OR SOMEONE LIKE YOU, Etat Libre d'Orange ELDYOU200B
Ароматна свещ CLOUD, Printworks
157 лв
PRPW00545
Ароматна свещ SLOGAN 190 г, Courreges
122 лв –6 %
114 лв
CURR11C190
Ароматна свещ C, 190 г, Courreges
Outlet
122 лв –25 %
91 лв
CURR12C190
Ароматна свещ L'EMPREINTE, 190 г, Courreges
122 лв –6 %
114 лв
CURR13C190
Ароматна свещ SAND, Printworks
Outlet
157 лв –39 %
95 лв
PRPW00546
Ароматна свещ REMARKABLE PEOPLE, Etat Libre d'Orange ELDRMK200B
Ароматна свещ HERMANN, Etat Libre d'Orange
98 лв
ELDHER200B
Ароматна свещ I AM TRASH, Etat Libre d'Orange
98 лв
ELDLFD200B
Ароматна свещ SECONDE PEAU, 190 г, Courreges
122 лв –6 %
114 лв
CURR14C190
Ароматна свещ FIGUE 220 г, Miller Harris
129 лв –13 %
112 лв
MHRFIG001
Ароматна свещ VOLCANO, Printworks
157 лв
PRPW00547
Ароматна свещ TOILETPAPER SPAGHETTI 9,5 cм, Seletti SLT14052
Права свещ GUIRLANDE 25 cм, червена, Bjørn Wiinblad BJORW53086
Ароматна свещ TOILETPAPER DRILL 9,5 cм, Seletti SLT14051
Ароматна свещ TOILETPAPER PILLS 9,5 cм, Seletti SLT14048
Up
More products

Свещи - Осветете елегантно пространството си

Какви скрити чудеса крият свещите в своите светещи пламъци?

Свещите са универсален и достъпен начин за придаване на атмосфера, аромат и стил на всяка стая. Има нещо наистина вълшебно в мекото им трептящо сияние, което мигновено превръща всяко пространство в убежище на топлина и спокойствие.

Нашата колекция от атрактивни свещи е внимателно събрана от най-добрите производители, включително Blomus, Etat Libre D'Orange и Max Benjamin. Те са създадени, за да събудят сетивата ви и да подобрят обстановката, независимо дали искате да създадете романтична атмосфера, да си починете след тежък ден или да добавите елегантност в дома си.

Какви са видовете свещи, които се предлагат на Kulina?

На Kulina, ние предлагаме различни видове свещи, всяка от които има специални качества и съблазнителни черти сама по себе си. Намерете идеалната свещ, която да отговаря на вашите предпочитания и да обогати обстановката.

  • Конусни свещи - конусовидните свещи са дълги, тънки свещи със заострен край. Те често се използват в официална обстановка, например на вечери на свещи или на церемонии. За да се държат свещите в изправено положение, те винаги се нуждаят от свещник, който можете да намерите тук, на Kulina.
  • Стълбовидни свещи - Стълбовидните свещи са цилиндрични свещи, известни със своята вечна елегантност и гъвкавост. С различни размери и цветове те служат като завладяващи централни елементи или акценти в обстановката, като хвърлят топло и привлекателно сияние във всяка обстановка.
  • Чаена свещ - Чаените свещи са малки цилиндрични свещи, които обикновено са поставени в метална или пластмасова чаша. Те излъчват меко и нежно сияние, което ги прави популярен избор за създаване на уютна и интимна атмосфера на различни места.
  • Ароматни свещи - има и ароматни свещи с различни аромати, които могат да изпълнят дома ви с благоухание. Тези ароматизатори са здрави и могат да стоят самостоятелно, така че не се нуждаят от поставка.

Предлагат се и ароматни свещи с различни аромати, които ще изпълнят дома ви с благоухание. Тези ароматизатори са здрави и могат да стоят самостоятелно, така че не се нуждаят от поставка.

Дали свещите са добра идея за подарък?

Свещите са прекрасни подаръци. Те са на достъпна цена и изразяват вашата грижовност и добър вкус. С толкова много различни видове за избор и множество фантастични оферти, свещите Kulina са бърз и качествен подарък. Когато избирате свещ за подарък, не забравяйте да изберете вид, който е тематичен за случая. Например можете да изберете комплект от свещи за празнична украса или ароматни свещи за рожден ден.

Как да почистя разлятия восък?

Попадал ли е някога восък върху килим или меката мебел? Не се притеснявайте, ако действате бързо, можете да се отървете от него. Допълнително охладеният восък може да се остърже с тъп нож или пластмасова карта. За да втвърдите допълнително восъка, поставете кубче лед върху засегнатото място. Още веднъж остържете колкото можете повече. След това покрийте разлива с парче кафява хартия и притиснете с ютия на слаба температура. Това улеснява абсорбирането на разтопения восък в хартията. Бъдете нежни и се движете внимателно. За дърво можете да използвате микрофибърна кърпа и сешоар на ниска степен.