Eva Solo Green Tool

Eva Solo
Eva Solo
Green Tools
Стилни помощници за здравословно готвене
Здравословни ястия лесно и вкусно
Искате да се храните по-здравословно? Улеснете приготвянето на зеленчуци и сложни въглехидрати, за да можете да се наслаждавате на храната. Точно затова дизайнерите на Eva Solo създадоха колекцията "Зелени инструменти". При това те са помислили не само за нашето здраве, но и за здравето на нашата планета. Защото зеленото не е случайно:

ikona
Практично
Колкото по-просто е приготвянето и колкото по-вкусен е резултатът, толкова по-вероятно е здравословното хранене да се превърне във ваш начин на живот.
ikona
Екологично
50 % от пластмасата в серията Green Tools е заменена с пшенични влакна - продуктите са естествени, щадящи околната среда, а текстурата на материала е приятна на допир.
ikona
Стилно
Матовата маслина е модерна - съчетава се с дървени, бели и сиви кухненски плотове и е ненатрапчиво елегантна. Висококачествената пластмаса е интелигентен избор за любителите на леки кухненски прибори.

Eva Solo

2в1 гевгир и центрофуга за салата

Колко лесно. Можете да използвате цедката за макарони и като въртяща се салата. Просто натиснете бутона в средата и тензухът се завърта. А защо е добре да имате центрофуга? Това е разликата между "да се наслаждаваш" и "да се храниш здравословно". Защото всъщност можете да се насладите на хрупкава салата с дресинг или винегрет, а не с вода...

Уред за напаряване за микровълни

Не можете да се наситите на микровълновата печка? Възползвайте се максимално от нея за приготвяне на зеленчуци:
✔ готово за минути
✔ Запазва витамините, вкуса и хрупкавостта

Как се прави това?
Просто сложете зеленчуците в уреда за напаряваме и добавете няколко супени лъжици вода. Удобната дръжка не провежда топлина, така че дори не се нуждаете от ръкавици за готвене.

Eva Solo

Мандолина - уред за рязане на зеленчуци

ikona
Бързо и лесно нарязване на равномерни резени
ikona
Държачът с три отделения реже зеленчуците до края
Image
ikona
Използвайте колелото, за да регулирате дебелината на резените
ikona
Не прахосвате и дори можете да нарежете чесън или лук на мини резенчета, без да си изпилвате ноктите.
29 items total
Up
More products