Форми за кекс

33 items total
Up
More products

Тенджери - не само за великденската ви трапеза

За какво са подходящи тиганите и защо трябва да имате такъв?

Можете да използвате тави за печене и готвене за най-различни цели:

  • торти
  • желирани десерти
  • кошници за сладкиши
  • кексчета
  • мъфини
  • кюфте

Какво прави тиганите за пакетиране различни и специални?

Характеристиките на тавите за печене ги отличават от другите тави за печене. Набраздените краища правят десертните сладкиши много по-елегантни и примамливи, а дупката в средата не само води до по-равномерно изпичане на сладкишите, но и създава привлекателна форма на поничка, която предоставя безкрайни възможности за творческа украса.

Колко време отнема печенето в тавичките?

Печенето в тавичка не отнема повече време от стандартното време за печене в обикновена тава, а именно 50-60 минути. Щом видите, че кексът започва да покафенява и да се стяга отгоре, поставете и извадете клечка за зъби, за да проверите дали кексът е изпечен. Ако тя излезе лепкава, тортата все още е сурова отвътре и трябва да се пече още малко, а ако излезе чиста, тортата е готова и трябва да се извади от фурната. При по-високи температури тортата може да се приготви по-рано (45 минути). Затова винаги го следете! В крайна сметка не искате усилията ви да отидат напразно.

Кои са най-добрите марки тигани за пакетиране?

В Kulina, ние разполагаме само с най-добрите марки, а сред тях ще откриете тигани за печене на легендарна американска марка Nordic Ware или на испанския производител Lekue.

Представянето е също толкова важно, колкото и вкусът и техниката на готвене. Ако никога не сте имали късмет, когато става въпрос за красиво представяне на десерта, защо не опитате с тиган за пакетиране от Kulina? Гарантираме добри резултати всеки път!

Формите за печене могат да превърнат скромните домашно приготвени сладкиши в екзотични десерти, достойни за бутици. А както вероятно знаете от опит, представянето играе важна роля за стимулирането на вкусовите рецептори. Съпротивата е безполезна. Добър апетит.

С тиган за печене у дома няма да ви липсват изненадващи идеи. Необходими са само малко любов, внимателност, добра рецепта за торта и тавичка за десерт, за да оживее магията.

Ако обичате да угощавате семейството, приятелите и гостите си с малки домашно приготвени лакомства през седмицата, несъмнено ще откриете, че тиганът е удобен кухненски инструмент. Те приличат на кръгла форма за торта, но са с по-привлекателни характеристики.