Форми за пица

1 items total

Форми за пица - направете си перфектна пица у дома

Кога тава за пица ще се окаже задължителен?

Понякога всичко, от което се нуждаете, за да подобрите настроението си, е най-мазната, най-вкусната и най-сирената пица. Възможно е обаче пицарията в квартала ви да не е винаги отворена, когато имате апетит за пица. В такива дни приготвянето на това вкусно италианско ястие у дома изисква най-големия тава за пица.

тава за пица се използва за печене на пица. Обикновено това е алуминиев или метален диск с незалепваща повърхност и висока устойчивост на надраскване, за да може влагата да се отделя и да се получи хрупкава коричка. тава за пица спомага за създаването на вкусно изглеждащо и точно оформено ястие.

Когато приготвяте домашна пица, не забравяйте да разгледате нашата колекция от ножове за пица и ножове за рязане на билки.

Може ли тава за пица да се използва за нещо друго?

Освен за печене на пици, тава за пица несъмнено може да се използва и за други неща, като например за хляб и други, наред с други неща. Тиганите за пица се нагряват равномерно, което ги прави идеални за печене на хляб и сладкиши. От тях могат да се приготвят питки, хала и кроасани и други.

Формите за пица са подходящи и за печене на зеленчуци. Набраздяването на дъното спомага за получаване на хрупкави краища, а високите стени на тигана предпазват зеленчуците от изгаряне. Освен това приготвянето на палачинки и гофрети върху тигани за пица също е невероятна идея. Вафлите и палачинките не залепват за високите стени на тигана, а ръбовете на дъното спомагат за получаването на прекрасна, хрупкава коричка. Не на последно място, в тиганите за пица можете да приготвяте пилешко месо и риба. Ребрата на дъното спомагат за образуването на прекрасна ръжда, а високите страни на тигана предпазват рибата и птиците от изпадане през решетката.

Каква е разликата между тава за пица и камък за печене на пица?

Обикновено тава за пица е тънък, кръгъл тиган, изработен от алуминизирана стомана или алуминий, които са обичайни материали за традиционните съдове за готвене. камък за печене на пица, известен също като камък за печене, е плоско, обикновено кръгло парче естествен камък или керамичен материал, което се използва за печене на пици, хляб и други печива. Тя е проектирана така, че да възпроизвежда средата на печене в традиционните тухлени фурни, което спомага за по-хрупкава коричка и равномерно изпечени топинги.