Градинско осветление Blomus

23 items total
Свещник с гел LUNA 24 см, черен, Blomus
169 лв –6 %
158 лв
BM65390
Фенер за свещ NIDEA S 53 см, топло сив, Blomus BM65978
Градинска факла ORCHOS 154,5 cм, черна, Blomus BM65032
Фенер за свещ FINCA M 36,5 cм, черен, Blomus
120 лв
BM63687
Фенер за свещ FINCA 36 см, стоманено сив, Blomus BM66186
Cвещник за гел на открито FUOCO Ø 32 см, Blomus BM65079
Фенер за свещ FINCA L 46 см, черен, Blomus
130 лв
BM63688
Ароматна свещ FRAGA ⌀ 13 см, Мек лен, Blomus BM63686
Фенер за свещ FINCA 36 см, топло сив, Blomus BM66179
Капак за градинска факла SOCO ⌀ 7 cм, Blomus BM65417
Фенер за свещ FINCA 30,5 cм, топло сив, Blomus BM66177
Cвещник за гел на открито FUOCO Ø 18,5 cм, Blomus BM65078
Фенер за свещ NIDEA M, 62 см, сив, Blomus
600 лв –7 %
555 лв
BM65981

✓ Дизайнерско, градинско осветление от Blomus
✓ Фенери, градински свещници
Градински лампи и факли
✓ Немската марка Blomus – лидер в своята област

Немската премиум марка Blomus предлага широк асортимент от дизайнерско градинско осветление. Те включват разнообразие от стилни, модерни фенери и свещници. Можете също така да изберете градински лампи и факли, които ще създадат незабравима атмосфера в градината ви.

Немската марка Blomus е лидер в областта на интериорните аксесоари с високо качество и дълъг експлоатационен живот. Асортиментът ѝ включва голям избор от практични и дизайнерски продукти за дома и градината. Продуктите имат стил, те се разпознават от пръв поглед, и всяка година печелят много големи награди за минималистичен и непреходен дизайн.

Осветете вашия външен простран с впечатляващата колекция градинско осветление на Blomus. Проектирани да подчертаят красотата и атмосферата на вашата градина, нашата гама градински осветителни тела комбинира съвременен дизайн с отлична функционалност. Независимо дали желаете да създадете уютна атмосфера за интимни срещи или да осветите пътеките в градината с цел по-голяма безопасност, Blomus предлага перфектни решения за осветление.

Градинското осветление на Blomus е внимателно проектирано и изработено с акцент върху детайлите, гарантирайки му издръжливост и дълъг живот. Изработено с висококачествени материали, устойчиви на атмосферни влияния, то е идеално за целогодишна употреба. С разнообразни стилове и дизайни на разположение, можете да намерите перфектните осветителни тела, които да се вписват идеално във вашата градина.

От елегантни и модерни стенни осветители до декоративни лампади, градинското осветление на Blomus предлага широк избор от варианти, които се вписват във всяко външно пространство. Нашите осветителни тела са проектирани така, че да се интегрират перфектно в естествената среда, предоставяйки ефективно и надеждно осветление. Без значение дали предпочитате нежна и топла светлина или ярко и живописно осветление, Blomus има перфектни решения, за да създадете желаната атмосфера във вашата градина.

Освен визуалната привлекателност, градинското осветление на Blomus е проектирано с акцент върху практичността. Много от нашите осветителни тела са енергоспестяващи и разполагат със сензори за движение и програмируеми таймери, което ви позволява да настроите осветлението според вашите нужди. С лесен монтаж и ниски изисквания за поддръжка, градинското осветление на Blomus е проектирано да осигури безпроблемно осветление за вашето външно пространство.

Изяснете красотата и функционалността на вашата градина с градинско осветление от Blomus. Създайте магическа атмосфера, подчертайте най-добрите черти на вашата градина и наслаждавайте се на външния пространствен