Приготвянето на идеално сочна пържола изисква не само умения, но и подходящи прибори. За любителите на месото стоманените тигани са очевиден избор - издръжливи, универсални и отлично провеждат топлината. Открийте защо този неразрушим стожер не трябва да липсва и във вашата кухня.
- Издържа на всякакви температури
Стоманата има отлична топлоустойчивост, така че можете да се възползвате напълно от готвенето при високи температури. Стоманата също така добре провежда и съхранява топлината. Тя е идеалният избор за готвене на месо на висока температура. - Подобрява свойствата му
Повече за стоманена тава , колкото повече готвите и пържите, толкова по-добра е тя. Използването на тигана ще го зачерви, което не е нещо лошо, а положителна промяна. За кой друг кухненски съд можете да кажете, че се подобрява с годините? - Абсолютно безвреден
Повърхностно желязо тигани е много твърд и няма да го надраскате при нормална употреба. Другите тигани могат да отделят покрития и да попаднат в храната при готвене, но при стоманата това няма да се получи в никакъв случай. - Всички източници на топлина
Стоманата е феромагнитен метал, така че с нея може да се приготвя храна на всички източници на топлина, включително индукция. Така че няма да се налага да се притеснявате какво да правите с този тиган, когато се сдобиете с индукционна печка. - Здрав и солиден
На пръв поглед стоманените съдове за готвене правят солидно впечатление и не само изглеждат солидни, но и наистина са. При правилно боравене с нея тя ще ви служи дълги години и дори може да завещаете любимия си тиган на потомството си.