Японски нож на готвача NAKIRI OKAMI 17 см, Dellinger

Code: DNGRSXLKHAUS7NA
Brand: Dellinger
169 лв –13 %
Японски нож на готвача NAKIRI OKAMI 17 см, Dellinger
169 лв –13 % 147 лв
На склад (5 pcs)

Изключително острият японски готварски нож NAKIRI OKAMI (дължина на острието 170 мм) прилича по форма на секач за месо, но не се заблуждавайте, с него лесно можете да нарежете всички зеленчуци на малки кубчета или лентички, а благодарение на височината му можете лесно да ги загребете върху острието и да ги прехвърлите в тенджерата или тигана. Това е универсален нож, който ще оцените в кухнята.

Красивият дизайн и най-високото качество се подчертават от 3 слоя стомана - режещата сърцевина от японска стомана AUS10 е поставена между два слоя неръждаема стомана, така че ножът притежава изключителна издръжливост и здравина. Ръчно заточеното и перфектно балансирано остро острие гарантира, че нарязаните продукти запазват формата и текстурата си.

Ножът за готвене NAKIRI OKAMI има изключително здрава и стабилна кръгла дръжка от материал G-10, която е украсена с червени линии като символ на страст и ентусиазъм към ежедневните дейности. Този материал не е корозивен, не се окислява, напълно водоустойчив е, не мирише и не изисква поддръжка. Дръжката е с ергономична форма, ръчно полирана и с нея се работи с удоволствие. Атмосферата на Далечния изток е илюстрирана с мозаечен нит с емблема на самурай.

Detailed information

Product detailed description

Основни предимства:

  • изключителна рязкост
  • нарязаната храна запазва формата и текстурата си
  • ръчно заточено острие под ъгъл 15°
  • издръжливо острие от 3 слоя стомана
  • ръчно полирана дръжка
  • изключителен дизайн

Допълнителна информация:

  • дължина на дръжката: 130 мм
  • дължина на острието: 170 mm
  • обща дължина: 310 мм
  • препоръчваме само ръчно пране

Additional parameters

Category: Ножове сантоку
Weight: 0.26 kg
Цвят: Черен
Материал: Неръждаема стомана
Размери: 31 cm
Вид / Тип: Японски нож
Серия: Dellinger Okami
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: