Японски нож за хляб BREAD SAMURAI 19,5 cм, Dellinger

Code: DNGRSXLKHP8B
Brand: Dellinger
229 лв –8 %
Японски нож за хляб BREAD SAMURAI 19,5 cм, Dellinger
229 лв –8 % 210 лв
На склад (2 бр.)

Много остър японски нож за хляб и тестени изделия BREAD 8" Dellinger Samurai (дължина на острието 195 мм), изработен от дамаска стомана с впечатляващ дизайн и най-високо качество. Този японски нож има достатъчно дълго и здраво острие, което е идеално за нарязване на хляб и тестени изделия. Назъбеното острие прониква много лесно в хрупкавата коричка на хляба и всички печива. Този дамасков нож е незаменим във всяка кухня и пекарна. Големият хляб, мекият хляб, големите пъпеши и сладкиши вече няма да са проблем. Дългото острие и дръжката в западен стил ви осигуряват най-добър контрол при рязане и нарязване. Японското майсторство, прецизността и новите технологии правят този нож от дамаска уникален и неповторим.

Detailed information

Product detailed description

Много остър японски нож за хляб и тестени изделия BREAD 8" Dellinger Samurai (дължина на острието 195 мм), изработен от дамаска стомана с впечатляващ дизайн и най-високо качество. Този японски нож има достатъчно дълго и здраво острие, което е идеално за нарязване на хляб и тестени изделия. Назъбеното острие прониква много лесно в хрупкавата коричка на хляба и всички печива. Този дамасков нож е незаменим във всяка кухня и пекарна. Големият хляб, мекият хляб, големите пъпеши и сладкиши вече няма да са проблем. Дългото острие и дръжката в западен стил ви осигуряват най-добър контрол при рязане и нарязване. Японското майсторство, прецизността и новите технологии правят този нож от дамаска уникален и неповторим.

Той има изключително остра режеща сърцевина, изработена от японска стомана vg10, която е много добре защитена от корозия. Японската стомана vg10 има дълготрайна острота с твърдост R62 +/- 1 по Рокуел. Сърцевината от японска стомана vg10 е поставена между 66 слоя от 2 неръждаеми дамаскински стомани (дамаска стомана), които осигуряват изключителна издръжливост и здравина. Перфектно балансираното, прецизно заострено японско острие с блестящата дамасцена на Tiny Wawe намалява триенето при рязане и предотвратява залепването на рязания материал по острието. Дамасценовата шарка, напомняща бурно море, е уникална, неповторима и ще се превърне в символ на вашата индивидуалност.

Дръжката в западен стил е изработена от материал G-10 и е украсена с централен мозаечен нит с емблемата на самурая. Той винаги е грижливо ръчно полиран, ергономично оформен и проектиран за отлично управление с ръка. Специално проектираната форма на болстера е подходяща за азиатски захват на ножа. Тройното занитване осигурява перфектна здравина, стабилност и връзка на дамасковото острие с дръжката. Материалът G-10 е водоустойчив и напълно без мирис. Можете да сте сигурни, че този материал няма да корозира, да се окисли или да стане по-мек и крехък в течение на времето. Този материал не изисква почти никаква поддръжка, за разлика от традиционните материали като дърво.

Основни предимства:

  • Много остър японски нож за рязане на тестени изделия
  • Дълго и достатъчно здраво острие
  • Назъбеното острие прониква много лесно през хрупкавата коричка на хляба
  • Дамаска стомана
  • Изключително остра режеща сърцевина
  • 66 слоя от 2 неръждаеми дамаскински стомани
  • Дълготрайна острота при твърдост R62 +/- 1 по Рокуел
  • Перфектно балансирано, прецизно заострено японско острие
  • Дамасценовата шарка на този нож е уникална и неповторима
  • Дръжка в западен стил от материал G-10
  • Декориран с централен мозаечен нит със самурайска емблема
  • Ергономична форма
  • Почти не изисква поддръжка
  • Не е подходящ за съдомиялна машина

Спецификации:

  • Дължина на дръжката: 115 мм
  • Дължина на острието: 195 мм
  • Обща дължина: 325 мм
  • Тегло: 240 г
  • Материал: дамаска стомана, G-10

Additional parameters

Category: Японски ножове
Weight: 0.63 kg
Цвят: Черен
Материал: Дамаска стомана
Размери: 20 cm
Дължина на острието: 20 cm
Вид / Тип: Японски нож
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: