Японски и Сантоку нож Wüsthof

8 items total
Японски нож GOURMET 17 см, Wüsthof
179 лв
WU1035046017
Нож Сантоку CHAI DAO CLASSIC 17 см, Wüsthof
279 лв
WU1040135617
Сатър CLASSIC 16 cм, Wüsthof
Сатър CLASSIC 16 cм, Wüsthof
На склад (1 бр.)
199 лв
WU468016
Японски нож CLASSIC 17 см, Wüsthof
229 лв
WU1030131217
Нож Сантоку URBAN FARMER 17 cм, Wüsthof
219 лв
WU1025246017
Нож Сантоку CLASSIC WHITE 17 см, Wüsthof
267 лв
WU1040231317

Ножовете Wüsthof Japan и Santoku са изискани допълнения към кухненския ви арсенал. Известни със своята прецизност и майсторство, тези ножове предлагат съчетание от японска традиция и немско инженерство, което води до изключителна ефективност при рязане.

Изработени от най-добрите материали, ножовете Wüsthof Japan демонстрират майсторството на японското ножарство в съчетание с издръжливостта и прецизността, свързани с марката Wüsthof. Резултатът е колекция от ножове, които са не само функционални, но и визуално зашеметяващи.

Ножовете Santoku, по-специално, се отличават със своята универсалност. Със своите по-къси, по-широки остриета и назъбени ръбове те се отличават с лекота при рязане, нарязване на кубчета и накълцване на различни съставки. Независимо дали приготвяте зеленчуци, месо или риба, дизайнът на ножа Santoku го превръща в универсален инструмент във всяка кухня.

Ножовете Wüsthof Japan и Santoku са изковани от високовъглеродна неръждаема стомана, което гарантира отлично запазване на острието и устойчивост на корозия. Дръжките на ножовете са внимателно проектирани, за да осигурят удобен и сигурен захват, като намаляват риска от умора на ръцете при продължителна употреба.

Включването на тези ножове в кулинарните ви занимания може да повиши нивото на готвене, като ви позволи да постигнете прецизни разрези и майсторски изработени ястия. Независимо дали сте професионален готвач или домашен любител на готвенето, ножовете Wüsthof Japan и Santoku са незаменими инструменти за вашата кухня.

Изпитайте сами несравнимото качество и производителност на ножовете Wüsthof Japan и Santoku. Разгледайте нашата селекция, за да откриете перфектния нож, който отговаря на вашите кулинарни предпочитания и нужди. Издигнете нивото на готвенето си с тези изключителни ножове и се насладете на майсторството на японската и немската изработка в кухнята си.