Калъфки за възглавници

13 items total
Калъфка за възглавница SNOW 50 x 60 cм, Foonka FOPC50X60SN

Калъфки заВъзглавница - почувствайте комфорта, който винаги сте желали

Какво е калъфка за възглавница?

калъфка за възглавница е декоративен елемент, който се използва предимно за предпазване на възглавниците от заобикалящия ги прах и някои други външни елементи и за подобряване на външния вид на спалното бельо. Тя се плъзга по възглавница.

На Kulina, калъфките за възглавница се предлагат в различни материали, нюанси, дизайни и марки, като например Blomus и Foonka, и понякога се продават като комплект от от една или две калъфки за възглавница заедно с покривала за легла и завивки.

Какъв материал е най-подходящ за калъфки за възглавница ?

Днес за изработката на калъфки за възглавница се използват няколко материала, но един от най-подходящите материали за калъфки за възглавница е памукът. Често се използва, защото е приятен за кожата, гладък и лесен за поддръжка.

Освен това памукът е доста издръжлив и лесен за почистване, а най-хубавото е, че ще можете да избирате от голямо разнообразие от дизайни.

Калъфките заВъзглавница в онлайн магазина Kulina се предлагат и от синтетични материи като полиестер, изкуствена коприна, спандекс и др. Калъфките за възглавница от синтетични тъкани са често срещан вариант за калъфки за възглавница , тъй като са здрави и лесни за почистване. Синтетичните влакна произвеждат меки тъкани, а за хора с алергии, като астма, екзема, ринит или чувствителност към прах, синтетичното спално бельо е за предпочитане.

Колко често трябва да сменяте калъфките на възглавница си, за да имате добра кожа?

Личните ви предпочитания, както и фактори като хигиена, алергии и състояние на кожата, определят колко често да сменяте калъфките на възглавница си. Въпреки това е препоръчително да сменяте покритията на всеки една до две седмици.

Редовната смяна на калъфките за възглавница спомага за чистотата, тъй като с течение на времето те могат да събират пот, масла, мъртви кожни клетки и прах. Clean калъфките за възглавница могат да намалят наличието на алергени и други дразнители, което е особено полезно за хора с алергии или чувствителна кожа.

Сменяйте калъфките на възглавница си по-редовно, например на всеки няколко дни или дори всеки ден, ако имате проблеми, като кожа, склонна към акне, или алергии, за да гарантирате оптимална хигиена и да намалите възможните отключващи фактори.

За други неща от първа необходимост за спалнята разгледайте нашата оферта за спално бельо, включително чаршафи, комплекти спално бельо или покривки за легла.