Рамекин LE N°10, комплект 2 бр., кремав, глина, Emile Henry

Code: EH024010
42 лв –19 %
Рамекин LE N°10, комплект 2 бр., кремав, глина, Emile Henry
42 лв –19 % 34 лв
На склад (5 бр.)

Комплектът включва 2 панички / рамекини

Detailed information

Product detailed description

Паничките за печене / рамекини са подходящи за печене и задушаване на малки, индивидуални порции храна, могат да се използват за картофи огретен или мини кексчета, мъфини или суфле, които ще изглеждат чудесно в този съд на масата. Можете да поднесете в тях различни сосове за барбекю, салса за начос, ядки и др.

Благодарение на технологията High Resistance®, Emile Henry съдовете за готвене са устойчиви на удари и надраскване, така че можете не само да печете, но и да порционирате и сервирате храната си. Всички контейнери могат да се използват в микровълнова печка. След изваждане от фризера , можете веднага да поставите съдовете Emile Henry във фурната или микровълновата печка. Този кухненски съд не е предназначен за използване върху директни източници на топлина, като газови или електрически котлони. Всички съдове са подходящи за миене в съдомиялна машина. Той издържа на температури до 250 °C.

Знаете ли, че...?

Emile Henry е традиционна френска марка и доставя на домакинствата качествена бургундска керамика от 1850 г. . Всички продукти в по-голямата си част са ръчна изработка, така че всяко изделие е оригинал. Маркировка с печат от долната страна, напр. JN3 не е номерът на вашата кана или калъп, а подписът на майстора и мимолетен спомен за момента, в който продуктът е създаден в Марсиньи, Франция.

Additional parameters

Category: Рамекини
Weight: 0.4 kg
Цвят: Кремав
Материал: Керамика
Размери: 10 cm
Бройки в комплекта: 2 бр.
Вид / Тип: Форма за печене
Серия: Emile Henry Clay
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: