Комплекти прибори за основно хранене

80 items total
Комплект прибори за хранене BOSTON, 60 бр., WMF WM1120009002
Комплект прибори за хранене DENVER, 30 бр., WMF WM1148916040
Комплект прибори NUOVO MILANO, 30 бр., Alessi AL5180S30
Комплект прибори за хранене PALERMO, 60 бр., WMF WM1177009990
Комплект прибори за хранене PALERMO, 30 бр., WMF WM1177916040
Up
More products

Комплекти прибори за хранене - вашият перфектен комплект

Комплектите прибори за хранене са комплекти прибори, съдържащи лъжица, нож и вилица. Всъщност всяко ръчно средство, използвано за хранене или сервиране на храна, се счита за прибор. Неръждаемата стомана е най-разпространеният материал, използван за направата на прибори за хранене (с огледално полирано или матово покритие), но ако търсите по-изискана настройка на масата, може да закупите комплект прибори за хранене с черно, златно или месингово покритие). С правилния комплект прибори за хранене, остава само да изберете подходящите съдове за хранене, прибори за сервиране , стъклени съдове и сте готови да се насладите на храната си със стил. Можете също така да проверите нашите комплекти прибори за пържоли, ако търсите по-специфичен комплект прибори за рязане на месо.

Как да съхранявам приборите за хранене?

Органайзери за прибори: Органайзера е плитка тава с отделения за цял комплект прибори за хранене. Органайзерите се предлагат в различни материали и размери, идеални за различни видове прибори и са проектирани, така че да се поберат в кухненско чекмедже или скрин. Органайзера за прибори предотвратява смесването на приборите и улеснява избора на правилните прибори за ежедневна употреба, както и подреждането на масата за специални поводи.

Кутия за прибори: Най-често изработена от дърво, понякога тапицирана с кожа или друг материал, която може да се заключва и е идеална за съхранение на прибори. Меката кадифена подплата, поставена отвътре, предпазва комплекта прибори от надраскване. Комплектите прибори често се предлагат в специални калъфи, прикрепени към продукта, което прави съхранението много по-лесно.

Какъв е протоколът за използване на приборите за хранене на трапезата?

По принцип, приборите се разполагат в реда на използване; отвън навътре - това е първото и най-фундаментално правило, което ще ви помогне да започнете. Друг важен принцип за придържане към нормите, когато поставяте приборите на масата е, че ножовете и лъжиците трябва да са отдясно на съдовете за хранене, докато вилиците са отляво. (освен ако няма да ви трябва вилицата за стриди, тя се поставя отдясно на чинията).

В онлайн магазина Кулина можете да намерите богат избор от висококачествени комплекти прибори, както и много други продукти за вашата трапезария. Предлагаме голям избор от прибори за хранене от добре познати, надеждни, първокласни производители, включително WMF и Zwilling. Ако искате децата ви да научат как да използват прибори за хранене, ние предлагаме и селекция от комплекти прибори за деца.