Кухненски щипки

31 items total
Кухненски пинсети 25,5 cм, de Buyer
34 лв –29 %
24 лв
DB423825
Кухненски щипки INGENIO, Tefal
55 лв –20 %
44 лв
TEFK2060714
Кухненски пинсети 21 см, черни, Dellinger
25 лв
DNGRSXLPPMX89
Кухненски пинсети 30 см, de Buyer
55 лв –25 %
41 лв
DB423830
Кухненски щипки ELEVATE, Joseph Joseph
46 лв
JS10162
Кухненски пинсети 25 см, F.Dick
79 лв –6 %
74 лв
FDCK9015625
Кухненски пинсети 30 см, сини, Dellinger
31 лв
DNGRSXLPPMX85
Кухненски щипки 32 см, черни, Rosendahl RSD23110
Кухненски пинсети 30 см, с цветен мотив, Dellinger DNGRSXLPPMX84
Кухненски пинсети 30 см, титан, Dellinger
31 лв
DNGRSXLPPMX83
Кухненски пинсети 16 см, de Buyer
23 лв –30 %
16 лв
DB423815
Пинсети за сервиране 15 см, дърво, Continenta CONT4942
Кухненски пинсети 30 см, леопардови, Dellinger DNGRSXLPPMX86
Кухненски щипки TURNER THONGS, Joseph Joseph
28 лв
JS10142
Up
More products

Кухненски клещи - универсален инструмент за различни кулинарни задачи

Каква е употребата на кухненските клещи?

Кухненските клещи са инструменти за вдигане, обръщане или пренасяне на храна от тигана или скарата в чинията. Дръжките се използват за притискане на двете клещи, като се прилага натиск, който позволява захващане на предмета.

Какви са видовете кухненски клещи?

Клещите са проектирани така, че да предпазват ръцете от топлина и да ги държат далеч от храната при сервиране и готвене. Съществуват няколко вида клещи, които отразяват възможните им приложения, някои от които са изброени по-долу.

  1. Клещи за салата: Традиционно салатите се смесват и сервират с лъжица за салата и шперц. Друг начин да поднесете салатата в чинии е да използвате щипци за салата, които са особено полезни, ако салатата ви се състои основно от... салата. Те изглеждат чудесно по време на градинското барбекю.
  2. Клещи за паста: Щипките за макарони, често наричани щипки за спагети, имат дълги, подобни на зъби краища, които улесняват хващането, хвърлянето и подреждането на лепкавата юфка. Можете да ги поставите на бюфета за тестени изделия, така че гостите да могат без усилие да си сервират големи порции от всякакъв вид тестени изделия. Друга често срещана употреба на щипките за паста е лесното разбъркване и сервиране на салати.
  3. Пинсета за нанасяне на покритие: Пинцетите за плакиране, известни още като прецизни щипки, са щипки с дизайн, подобен на пинцета, които се използват за прецизно плакиране на деликатни гарнитури и ястия. Те имат прави, извити или изместени краища, изработени от неръждаема стомана, за да осигурят на потребителите по-добър контрол върху деликатни ястия и сложни ъгли.
  4. Клещи за употреба: Това са универсални клещи, които могат да се използват като клещи за сервиране на бюфет или салатен бар или като клещи за готвене в кухнята. С тези щипки можете лесно да обработвате зеленчуци като аспержи, да обръщате месото на горелката и да изваждате ястия от фритюрника.
  5. Клещи за барбекю: Щипките за барбекю са с по-дълги дръжки, които предпазват потребителите от горещите пламъци на грила, докато хващат и обръщат месо, риба и зеленчуци. Докато дръжките често са покрити с материал, който не пропуска топлина, за да предпази ръцете на потребителя, рамената обикновено са изработени от неръждаема стомана, за да издържат на силната топлина на гриловете и пушачите. Можете също така да разгледате още инструменти за барбекю, които предлагаме в нашата оферта.

В Kulina ще откриете голям избор от различни стилове кухненски щипки от признати марки като de Buyer, Dellinger, и WMF в магазините на Kulina. Можете да разгледате и нашата оферта от други прибори за сервиране и кухненски обръщачи.