Кухненски везни

25 items total
Дигитална кухненска везна, черна, WMF
72 лв –25 %
WM0608736040
Дигитална кухненска везна OPTISS BC5121V1, Tefal TEFBC5121V1
Кухненска везна G20082 MADDY, червена, G3Ferrari G32445557
Дигитална кухненска везна, кръгла, Brabantia BRAB480560
Кухненска везна G20082 MADDY, бяла, G3Ferrari G32445556
Up
More products

Кухненски везни - за точни измервания при приготвяне на храната

Имате ли нужда от кухненска везна?

Кухненските везни са много полезни кухненски измервателни инструменти, които се използват за претегляне на различни видове съставки. И за да постигнете успех при изпълнението на различни рецепти, са ви необходими точно тези количества. Можете да използвате кухненска везна и кухненска купа, за да измервате точно течности, сухи съставки и нарязани на парчета плодове или зеленчуци.

Кухненската везна е много полезна и за следене на количеството захар или въглехидрати, когато сте на диета.

Различните кухненски везни, предлагани в Kulina, имат различни размери, видове дисплеи (механични или електронни), размери и функции, така че преди да изберете кухненска везна за вашата кухня, уверете се, че тя отговаря на всичките ви нужди и очаквания както по отношение на практическата употреба, така и на стила и съхранението.

Какво прави функцията тара на цифровата кухненска везна?

Една от най-важните функции на цифровата кухненска везна е функцията тара, която нулира везната и автоматично приспада теглото на кухненска купа или чиния от измерването.

Тарирането на везна означава също така да се нулира теглото на всичко, което вече е било на везната или в купата, така че да можете да добавяте много съставки една след друга, без да е необходимо да изпразвате везната всеки път, когато добавяте нова съставка. Това ви позволява да видите точното тегло на всяка съставка, без да се налага да се занимавате с аритметиката.

Полезна ли е кухненската везна за отслабване?

Да. Кухненската везна ще осигури по-точни резултати, ако се опитвате да отслабнете, особено ако следите приема на калории и използвате приложение, за да добавяте всички ястия с точни мерки. Той също така ще ви подскаже колко всъщност ядете, което е полезно за всички начинаещи, които започват своето пътуване и се опитват да поддържат хранителните си цели.

Как да измеря храната без кухненска везна?

Може да е малко трудно да се измери точно без кухненска везна. Въпреки това, тъй като мерителните чаши и канички са добре калибрирани, можете да ги използвате за измервания. Те са удобни за претегляне на течни или прахообразни съставки. Можете да използвате и чаша или лъжица, но имайте предвид, че те не са толкова точни, колкото везните или мерителните чаши.

В Kulina, можете да се сдобиете с различни кухненски везни от известни производители като WMF, Brabantia, и ETA. Проверете ни още днес!