Готварско училище

Škola vaření Chefparade

Училище за готвене Chefparade

Сътворете историята на Вашия дом!
С Kulina и Chefparade!

Stars

От 2007г.

Дългогодишна традиция

на пазара

Users

Повече от

250 000 участника

на готварски курсове

fork-knife

Организирани повече от

50 000 курса за готвене

и други събития

thumb-up

Повече от

12 000 положителни рецензии

на Staffino.cz и други

Погледнете какво сме сготвили за вас!

В Chefparade Вие сте най-важни, затова и дори да сте единственият участник, курсът ще се състои. Готвенето е нещо, на което е хубаво да се наслаждавате с група хора или приятели, а храната е най-вкусна, когато можете да я споделите с някой, но и индивидуален курс с нашия готвач може да бъде вкусно приключение, не мислите ли?

TЕто защо ние в Кулина се интересуваме не само от обстановкатано и от историята, която се случва на нея. Вашият дом, вашата кухня и ако искате тя да бъде изпълнена с вкусове, прекрасни миризми и живот - Училищата за готвене Chefparade са правилният избор, който да разпали вашето въображение в едно от многото налични готварски събития, независимо дали става въпрос за готварски курс, фирмен тиймбилдинг, сватба или частно парти.

Image
Image
Friends

Готварски курсове за начинаещи
както и за напреднали

Boy

Готварски курсове
за деца

Puzzle

За компании организираме
фирмени тиймбилдинги

Glass

частни партита
за туристи и всеки друг

Защо да опитате някой от готварските курсове?

  • Всеки може да готви! В готварското училище Chefparade наистина вярваме в това. Защото готвенето не е само приготвяне на храна и придобиване на умения. То е много повече от това! Става дума за забавление, откриване на нови вкусове и аромати, да бъдем заедно, да преживяваме и опитваме нови неща, понякога да се смеем, понякога... да гледаме с възторг това, което сме постигнали на чинията, дори и когато никога преди не сме готвили!
  • Сложете си престилките, защото по време на нашите курсове Вие сте тези, които ще готвят - Вие режете, Вие стържете, пържите, печете или задушавате. Вие също сервирате ястията и ги опитвате до последната вкусна хапка. Това наричаме практически курсове! Но и ние правим нещо – почистваме цялата бъркотия!
  • Предлагаме повече от 50 курса, в които можете да избирате кухни от цял свят. Вярваме, че всеки може да готви, затова нашите курсове са за начинаещи, любители и опитни готвачи.
  • Курсовете се провеждат в нашите професионални, напълно обурудвани места - в готварското ни студио в Прага, в селската ни ферма, в Братислава, Кошице и Будапеща. Фермата ни е напълно подходяща за фирмен тиймбилдинг или сватба в селски стил.
  • Нашите участници (повече от 100 000 за последните 15 години) казват, че с нас изживяването е за 5 звезди и затова често се връщат (моля, разгледайте мненията и проверете оценките онлайн!) Това е защото не само Ви учим да готвите. Ние Ви показваме, че готвенето е откриване на нови вкусове и забавление.
  • Предоставяме Ви всички съставки, обурудване, напитки, и след часовете Ви изпращаме всички рецепти, за да можете да се похвалите с наученото у дома. Освен това почистваме кухнята вместо Вас!
  • Нашите опитни готвачи правят готвенето лесно и забавно. Те са майстори по европейска и азиатска кухня и специалисти по суши, месо и сладкиши. Те споделят знанията си по достъпен начин, за да можете винаги да повторите менюто, което сте сготвили в студиото, у дома.
Image
Ако планирате да посетите Прага, Братислава, Кошице или Будапеща, опитайте един от нашите курсове
Запишете се за курс по готвене отвене