Купи за плодове

62 items total
Кошница за плодове LIVING LOUNGE 24 см, WMF
209 лв –9 %
189 лв
WM0665066030
Кошница за плодове CHAOS 30 cм, WMF
122 лв –7 %
113 лв
WM0665026040
Купа за плодове TEXTURE 24 см, черна, Alessi
116 лв
ALJM1724BT
Купа за плодове COCOON 30 см, сребриста, Philippi PHP108001
Купа за плодове TRINITY 26 см, чернa, Alessi
154 лв
ALACO02B
Купа за плодове CACTUS! 29 см, черна, Alessi
180 лв
ALMSA0429B
Купа за плодове JOY NO.11 21 см, златиста, Alessi ALCR0221GGD
Купа за плодове CACTUS! 29 см, бяла, Alessi
175 лв
ALMSA0429W
Купа за плодове TRINITY 26 см, висока, черна, Alessi ALACO0412B
Купа за плодове CACTUS! 21 см, бяла, Alessi
129 лв
ALMSA0421W
Up
More products

Купи за плодове - декоративни купи не само за вашите плодове

Какво представляват купичките за плодове?

Купите за плодове са купи, които се използват за съхранение и представяне на различни видове плодове, но не само! Можете да ги използвате просто за декорация или за съхранение на малки предмети като портфейли, ключове или слушалки. Купичките за плодове могат да се използват за съхранение на плодове като питателна закуска или като украса на масата или кухненския плот.

Обикновено те са изработени от неръждаема стомана, стъкло, дърво или метал и се предлагат в различни размери, форми и стилове.

В крайна сметка купичките за плодове са чудесно допълнение към вашия интериор - кухня, трапезария или всекидневна. В Kulina, можете да намерите дизайнерски купи за плодове с изключителна естетическа стойност от реномирани производители като Alessi, Blomus, и Philippi.

Къде мога да поставя декоративни купи за плодове?

Декоративните купи за плодове могат да се поставят навсякъде в дома в зависимост от предназначението и вида им. Ето няколко идеи:

  • Трапезария: Купа с плодове може да се постави на масата за хранене като централен елемент, внасяйки цвят и свежест в помещението.
  • Дневна: За да добавите цвят и природни елементи в дневната, поставете цветна купа с плодове на масичката за кафе или страничната масичка.
  • Входно антре: Малка чиния с плодове може да бъде поставена на конзолна масичка в антрето, за да придаде цвят и приятно настроение.
  • Кухня: Най-традиционното място за купа за плодове е кухнята, тъй като тук често се съхраняват плодове. Можете да поставите купа за плодове върху плота, острова или масата.
  • Офис: За да сте мотивирани и здрави през деня, можете да поставите купа с плодове на бюрото си или на рафт в домашния си офис.

Като цяло декоративните купи за плодове могат да се поставят навсякъде, където желаете, за да придадат цвят и свежест. Уверете се, че купата за плодове съответства на стила на вашия интериор, и се наслаждавайте на външния вид.

Можете да разгледате нашите вази и свещници, ако се интересувате от закупуването на повече декоративни елементи за вашата маса и дом.