Купички Blomus

31 items total
Купа за салата SABLO М, 28 см, пясък, Blomus
130 лв
BM64161
Купа за сервиране PILAR 620 мл, каки, Blomus BM63711
Купа за тапас PILAR 130 мл, каки, Blomus
16 лв
BM63710
Купа голяма RO сива Blomus
34 лв
BM64027
Купа за сервиране PILAR ⌀ 20 cм, каки, Blomus BM63708
Купа за сервиране PILAR 290 мл, каки, Blomus BM64167
Купа за сервиране PILAR 290 мл, сметана, Blomus BM64166
Купа за сервиране SABLO 13 см, пясък, Blomus BM64162
Up
More products

Представяме ви чинии Blomus: стилни и функционални допълнения за вашия дом.

Подобрете вашето хранене и декорационно изживяване с чинии Blomus, проектирани да придадат елегантност и функционалност на вашата маса. Независимо дали сервирате вкусен салат, изложите свежи плодове или се наслаждавате на утешителна чиния супа, нашата колекция от чинии Blomus предлага перфектното съчетание между стил и практичност.

Blomus е известен със своето внимание към изработката и детайлите. Нашите чинии се изработват от висококачествени материали, което гарантира тяхната издръжливост и продължителна красота. С разнообразни дизайни, от семпли и минималистични до смели и артистични, нашите чинии са достатъчно универсални, за да пасват на всяко интериорно решение.

Чиниите Blomus не само подобряват визуалното излъчване на вашата маса, но се отличават и с функционалност. Проектирани с удобство на употреба, нашите чинии предлагат достатъчен обем, идеален за сервиране на големи порции. Гладката и ергономична форма осигурява удобно хващане, а качествените материали гарантират лесно почистване и поддръжка.

Създайте приятна и изискана атмосфера в дома си с чинии Blomus. Без значение дали организирате вечеря за гости или се наслаждавате на неформален обяд със семейството, нашите чинии ще впечатлят гостите ви и ще повишат вашия гурме опит. Мисловно изработените форми и финишите на нашите чинии придават модерна елегантност на всяко събитие.

Разгледайте нашата изискана колекция от чинии Blomus днес и открийте перфектното допълнение за вашата кухня и маса.