Чаша за мартини SOMMELIERS MARTINI, 210 мл, Riedel

Code: RD440017
Sale Sticker
Brand: Riedel
177 лв –28 %
Чаша за мартини SOMMELIERS MARTINI, 210 мл, Riedel
177 лв –28 % 127 лв
На склад (7 бр.)

Серията SOMMELIERS:

Detailed information

Product detailed description

Серията SOMMELIERS:

В сътрудничество с италианската асоциация на сомелиерите A.I.S. (Associazione Italiana Sommeliers) Клаус Ридел представи първата серия чаши за експерти в Орвието през 1973 г. Серията включва 10 различни размера.

От този момент нататък светът на виното се промени напълно.

Днес в различни региони и на различни континенти се произвеждат вина, които по онова време не са съществували или са били напълно непознати. Затова разработката на серията Sommeliers продължава от неговия син Джордж Ридел, докато Someliers се превръща в обширна "vitrum-vinoteque" с най-високо ниво на техническо развитие.

През 1991 г. Робърт Паркър, редактор на списание Wine Advocate, пише: "Най-хубавите чаши както от техническа гледна точка, така и от гледна точка на максималното удоволствие, са произведени от Riedel. Ефектът, който тези чаши придават на хубавото вино, е наистина изключителен. Нямам думи, с които да изразя колко голяма е разликата."

Благодарение на световното търсене серията Sommeliers вече е абсолютният лидер сред чашите за вино и най-успешната серия ръчно духани чаши за вино в света. Всяка чаша се изработва отделно: горната част се издухва в калъп, а стъблото и основата се оформят на ръка по производствени методи, разработени в началото на 20 в.

Стъкларите използват своите таланти, уменията и усърдие, за да придадат на серията Sommeliers изработката, която клиентите очакват. Sommeliers са изработени от стъкло с над 24% съдържание на олово.

Additional parameters

Category: Чаши за вино
Weight: 0.31 kg
Материал: Стъкло
Вид / Тип: Стъклени чаши
Серия: Riedel Sommeliers
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: C

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: