Нагреватели за тераса

2 items total

Външни отоплителни уреди - вашият ключ към уютни и привлекателни външни пространства

Какво представлява външен отоплителен уред?

Електрическите отоплители за тераси са чудесен начин да затоплите терасата или градината си. Необходимостта от осигуряване на топлина през всички студени месеци става все по-важна с нарастването на популярността на готвенето и храненето на открито.

Събитията ви на открито ще бъдат възможни само през топлите месеци, ако няма отопление. Ето защо е изключително важно да се осигури сигурна и ефективна топлина с електрически нагреватели за тераси. Електрически отоплителни уреди за вътрешен двор от известната марка Eva Solo се предлагат в различни стилове на Kulina и могат да бъдат монтирани, окачени или поставени на подходяща тераса или палуба.

Можете да разгледате и други наши продукти от Kulina, като например камини за огън и стелажи за дърва за огрев.

Какви са видовете отоплителни уреди за външно ползване, които се предлагат в Kulina?

На Kulina, ние предлагаме разнообразие от стенни и свободно стоящи нагреватели, които са двете основни категории.

Най-доброто разпределение на топлината в най-използваните от вас пространства може да се постигне с монтирани на стената отоплителни уреди за тераси. Не забравяйте да изберете външен стенен отоплителен уред с удобен кабел за издърпване, за да го включите, ако го монтирате на по-високо място.

Въпреки това не е необходимо външният електрически нагревател да бъде прикрепен към стена. Други видове се закрепват на стойки, така че да можете да ги премествате според нуждите; тези електрически градински нагреватели са особено полезни, ако искате да използвате различни външни пространства и не искате да имате постоянни инсталации навсякъде.

Могат ли външните отоплителни уреди да се използват на закрито?

Поради съображения за безопасност външните отоплителни уреди не са подходящи за използване в помещения. Те не разполагат с функционалността, необходима за работа във вътрешни помещения, тъй като са създадени за открити пространства.

Използването на външни отоплителни уреди в помещенията може да доведе до проблеми с вентилацията, тъй като те отделят въглероден оксид и други странични продукти на горенето, които могат да се натрупват на малки площи и да бъдат опасни за човешкото здраве. Използвайте отоплителни уреди, произведени изключително за употреба на закрито, и спазвайте инструкциите на производителя, за да гарантирате безопасността и съответствието.