Нож за рязане и белачка за зеленчуци TWIN GRIP, червени, Zwilling

Code: ZW38634000
Brand: ZWILLING
43 лв –30 %
Нож за рязане и белачка за зеленчуци TWIN GRIP, червени, Zwilling
43 лв –30 % 30 лв
На склад (3 бр.)

Комплектът на Zwilling включва нож за белене с късо острие с дължина 9 см и белачка за зеленчуци. Острието на ножа е изработено от специална смес от неръждаема стомана с твърдост 57 HRC. Препоръчва се ръчно измиване.

Detailed information

Product detailed description

ОПИСАНИЕ

Комплектът от колекцията Twin Grip на Zwilling включва белачка за зеленчуци и нож за белене с късо право острие с дължина 9 см , подходящ за белене, подрязване и рязане на по-малки плодове и зеленчуци. Белилото за картофи е идеално за картофи и други плодове и зеленчуци.

Ножът е изкован от едно единствено парче стомана, поради което е без заварки и без съединения. Той е перфектно балансиран и безопасен и лесен за работа. Острието е закалено при замразяване. Ножът има дълготрайна острота, която лесно се възстановява благодарение на ръчното заточване, полирането и лазерния контрол.

Дръжката е ергономична, безшевна и изработена от устойчива синтетика. Болстърът балансира ножа и предпазва пръстите при рязане. Острието на ножа е изработено от специална смес от немска неръждаема стомана, хром и въглерод с твърдост около 57 HRC (скала на Рокуел). Ножът може да се мие в съдомиялна машина, но ние препоръчваме по-щадящо миене на ръка. Можете да осигурите остротата и дълготрайността на ножа си чрез редовна поддръжка с точило и камък за шлифоване. За безопасно и удобно съхранение използвайте блокчето за ножове.

Изпращаме в рамките на два работни дни след поръчката.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Пакетът съдържа:

1 x белачка за зеленчуци

1 x нож за белене, дължина на острието 9 cm, дължина на острието 19,5 cm, височина на острието 1,5 cm, тегло 20 g

Материал: смес от неръждаема стомана, хром и въглерод (острие), синтетика (дръжка)

Цвят: сребърен, червен

Гаранция: 50 години за острието, други части - 2 години

ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ

plus

Ножът е изкован от едно парче специална немска неръждаема стомана с твърдост 57 HRC.

Перфектният баланс на ножа позволява лесно и безопасно боравене с него.

Дълготрайна острота благодарение на ръчно заточване, полиране и лазерен контрол.

Ергономично оформена дръжка с предпазител, който балансира ножа и предпазва пръстите.

Включва белачка за плодове и зеленчуци.

ПРАКТИЧНИ СЪВЕТИ

Може да се мие в съдомиялна машина: Да, но препоръчваме по-щадящо ръчно измиване

Поддръжка на ножове Zwilling

Измиване и почистване

Ножовете на Zwilling могат да се мият в съдомиялна машина благодарение на специалната формула на висококачествената стомана ножовете не трябва да се излагат на температури над 55 °C и не трябва да докосва други предмети (тенджери, прибори за хранене, други ножове). Детергентите за миялни машини често съдържат агресивни химикали, които могат да повредят повърхността на стоманата и дръжката, като същевременно съкращават живота на остриетата и намаляват времето, през което те запазват високата си острота. Ръчното миене е по-нежно към ножовете и затова се препоръчва. Измивайте ножовете с хладка вода и мек почистващ препарат с меката страна на гъба.

Подложка за рязане

Препоръчваме ви да използвате гъвкава дъска за рязане - дървена, силиконова или пластмасова. Прекалено твърди материали, като стъкло, гранит или керамика, могат да повредят острието и режещия ръб при определени обстоятелства.

Заточване/шлифоване

Всеки нож, дори и най-добрият, рано или късно губи първоначалната си острота и трябва да се наточи. И тъй като тъпият нож е по-опасен от острия, препоръчваме ви да заточвате ножовете си редовно. Ако върху ножа се появи "зъб" или деформация, препоръчваме ножът да бъде поверен на специалист (доказани прибори за хранене) възможно най-скоро.
Препоръчваме ви да използвате оригинални точила Zwilling и камъни за заточване .

Безопасно съхранение

Съхранявайте ножовете на безопасно място (на недостъпно за деца място), като винаги се уверявате, че дръжката е обърната към вас, а не към острието. По време на съхранение остриетата не трябва да се допират едно до друго.
Винаги поставяйте само почистени и подсушени ножове в дървения блок за ножове или върху магнитната лента .

Правилният нож

Винаги използвайте правилния нож - размерът и текстурата на обработваните съставки (месо, зеленчуци, риба, печива) варират значително, затова използвайте специфични техники за рязане и съответно специален нож за всяка съставка.

Източник: www.vasekuchyne.cz

Additional parameters

Category: Комплекти ножове, Специални ножове Zwilling
Weight: 0.1 kg
Цвят: Червен
Размери: 9 cm
Дължина на острието: 9 cm
Бройки в комплекта: 2 бр.
Характеристики: Подходящо за миялна машина
Вид / Тип: Специален нож
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: