Нож за пържоли Wüsthof

16 items total
Нож за пържоли EPICURE 12 cм, Wüsthof
238,80 лв
WU3968
Нож за пържоли IKON, 12 см, Wüsthof
316 лв
WU4988
Нож за пържоли CLASSIC 12 cм, Wüsthof
156,80 лв –16 %
131 лв
WU4068
Нож за пържоли CLASSIC WHITE 12 см, Wüsthof
200 лв
WU1040201712
Нож за пържоли CLASSIC COLOR 12 см, лилав, Wüsthof
New
WU1061710212
Нож за пържоли GOURMET 12 cм, Wüsthof
89,20 лв –13 %
77 лв
WU1035046412

Ножовете за пържоли Wüsthof са доказателство за ангажимента на марката към качеството и прецизността на приборите за хранене. Тези ножове са създадени, за да подобрят преживяването ви по време на хранене, като осигуряват перфектния инструмент за лесно нарязване на пържоли и други меса.

Изработени със същото внимание към детайла, с което е известна марката Wüsthof, тези ножове за пържоли имат остриета, изковани от високовъглеродна неръждаема стомана. Това гарантира, че те запазват остротата си, позволявайки ви да режете без усилие дори най-твърдите парчета месо.

Една от отличителните черти на ножовете за пържоли Wüsthof са назъбените им ръбове. Тези назъбени ръбове гарантират, че всеки разрез, който правите, е чист и прецизен, като запазват соковете и ароматите на пържолата ви. Независимо дали предпочитате месото да е изпечено, средно изпечено или добре изпечено, тези ножове осигуряват безупречни резултати.

Ергономичните дръжки на ножовете за пържоли Wüsthof са проектирани за удобство и лесна употреба. Те осигуряват сигурен захват, което прави работата с тези ножове удоволствие, докато се наслаждавате на храната си. Балансът на ножовете гарантира, че те се усещат естествено в ръката ви, което подобрява преживяването ви по време на хранене.

Wüsthof предлага разнообразни варианти на ножове за пържоли, които отговарят на различните предпочитания. Независимо дали предпочитате класически външен вид или по-модерен дизайн, ще откриете перфектния комплект, който да допълни масата ви за хранене и да повиши нивото на вашите вечери с пържоли.

Инвестирането в ножове за пържоли Wüsthof означава, че инвестирате в преживяване при хранене, което съчетава функционалност с елегантност. Тези ножове не само правят рязането на пържола без усилие, но и добавят нотка на изтънченост към подредбата на масата ви.

Подобрете преживяването си при хранене с ножовете за пържоли на Wüsthof. Разгледайте нашата селекция днес, за да откриете перфектния комплект, който отговаря на кулинарните ви предпочитания и подобрява удоволствието ви от пържолата и другите видове месо. Насладете се на прецизността и майсторството, които тези ножове внасят на вашата маса.