Съд за готвене V 8,8л, Fissler

Code: FS03370138000
Brand: Fissler
642 лв –45 %
Съд за готвене V 8,8л, Fissler
642 лв –45 % 350 лв
На склад (4 бр.)

Перфектната висококачествена тава за печене ви приканва не само да приготвяте храна с отличен вкус, но и да я сервирате на масата. Всеки гост с нетърпение ще очаква да види какво съдържа тази блестяща голяма тава за печене.

Detailed information

Product detailed description

Перфектната висококачествена тава за печене ви приканва не само да приготвяте храна с отличен вкус, но и да я сервирате на масата. Всеки гост с нетърпение ще очаква да види какво съдържа тази блестяща голяма тава за печене.

 • За задушени ястия, касероли, сосове, печено месо и супи
 • Идеална форма за овални керамични котлони и за индукционно готвене
 • Високо качество на техническата обработка
 • Здрава конструкция с луксозен външен вид
 • Високо полирана повърхност от неръждаема стомана 18/10
 • Устойчив на износване, устойчив на надраскване
 • Отлична топлопроводимост за енергийно ефективно готвене благодарение на алуминиевата сърцевина
 • Перфектно прилягащ стъклен капак
 • Удобни, широки дръжки от неръждаема стомана - няма нужда от поставка за тенджера
 • Суперматична основа, подходяща за всички източници на топлина, включително индукционни
 • Може да се използва във фурна, с капак до максимум 180 °C
 • Може да се мие в съдомиялна машина
 • Удължена гаранция 10 години

Овалната тава за печене с капак е изработена от неръждаема стомана 18/10 (18% хром, 10% никел, 72% стомана), много лесна за почистване, хигиенична и изключително устойчива на корозия. Дръжките и ръкохватките с полирано покритие остават хладни по време на целия процес на готвене. Капакът от закалено стъкло пасва идеално, като прави готвенето енергийно ефективно и ви дава пълен визуален контрол върху целия процес на готвене. Тенджерата за печене е идеална за рецепти, при които трябва да започнете на котлона и да завършите ястието във фурната или обратното.

Перфектно плоската основа SuperMathic е подходяща за използване на всички източници на топлина, включително индукция. Благодарение на алуминиевата сърцевина топлината се разпределя равномерно, а готвенето е енергийно и времево ефективно. Вътрешната повърхност на съда е идеално гладка и лесна за почистване. Връзката между дъното и стените е винаги пълна с Fisslerсъдове за готвене, без кухини. Преходът между дъното и стените е заоблен - ще го оцените особено при разбъркване на гъсто съдържание, когато е необходимо плавно да се следва цялата обиколка на съда с готварската печка.

На всеки 3 секунди в света се продава по 1 Fisslerпродукт!

Fissler GmbH е най-големият производител на домакински и кухненски съдове в Германия. Чрез своите търговски представителства тя развива дейност на всички континенти в света в повече от 80 държави. Етикетът "Superbrand from Germany" с право нарежда Fissler сред най-влиятелните марки. Силният фокус върху иновациите и развитието , продължаващ вече много десетилетия, с право допринася за производството на продукти, които ви позволяват да преживеете често скучните технологични процеси по един игрив и нов начин. Всяка година клиентите с нетърпение очакват нови продукти, които ще ги забавляват. Fissler е част от новите тенденции, за което свидетелстват многобройните патенти и награди за дизайн. Заслужава си да се спомене и управлението на контрола, който преминава през целия производствен процес при строги стандарти. Модерните производствени технологии и новите инструменти за проверка гарантират най-високо качество. Вече повече от 170 години Fissler се основава на 3 основни стълба - технологично ноу-хау, перфектно производство и голяма иновационна сила. Всички 700 служители имат една цел - продукт, съобразен с нуждите на клиента. Готвенето трябва да е удоволствие за нашите клиенти! Произведено в Fissler (Германия)

Additional parameters

Category: Тави за печене
Weight: 0.1 kg
Материал: Стъкло
Характеристики: Подходящо за индукция
Вид / Тип: Тава
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: