Лимонов пипер 150 г, Nicolas Vahé

Code: NV104981019
30 лв
На склад (6 pcs)

Ако сте любители на готвенето, ще се съгласите с твърдението, че в кухнята никога не може да има твърде много сол или чушки, нали? Nicolas Vahé Смес от бял пипер от Виетнам и Бразилия и 30% лимонова кора е идеална за ястия с морски дарове, пилешко, свинско месо и салати, които със сигурност ще спечелят от балансирания вкус на лимона.

Стъкленият контейнер е оборудван с керамична мелничка , която ви осигурява фино смлени подправки. Това е важно, ако искате да впечатлите гостите си със страхотния вкус на ястията си. Защо е така? Целите подправки съдържат масла , които придават невероятен вкус, и тези масла се отделят, докато използвате мелничката за подправки. В резултат на това ястията ви са много по-вкусни. Със Nicolas Vahé солите и подправките е лесно и естествено!

Благодарение на елегантния стъклен контейнер и етикета с марка в минималистична черно-бяла цветова гама, Nicolas Vahéподправките изглеждат чудесно на кухненския плот, на масата и в градината по време на вашето градинско парти с барбекю. Можете също така да занесете няколко от тях в дома на приятелите си като малък, добре изглеждащ и вкусен подарък.

Detailed information

Product detailed description

Основни предимства:

- идва с керамична мелничка за лесна употреба и по-добър вкус

- изглежда чудесно на работния плот или кухненския остров

- по-добър вкус за секунди!

- елегантните стъклени бутилки могат да се поставят директно на масата в кухнята или трапезарията

Допълнителна информация:

- 150 g

- височина 23 см

- диаметър 5 см

- съставки: 70% натрошен черен пипер от Виетнам и Бразилия, 30% лимонова кора

- хранене: Енергия (KJ): 1323 / Енергия (kcal): 316 / Мазнини (g): 5.3 / Въглехидрати (g): 49.1 - от които захари (g): 22 / Фибри (g): 19.9 / Протеини (g): 9.3 / Сол (g): <0.1

Additional parameters

Category: Съдове за пипер и подправки
Weight: 0.4 kg
Материал: Стъкло
Размери: 23 cm
Вид / Тип: Подправки
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: