Подаръчен комплект чай Discover Kusmi от Kusmi Tea в 45 муселинови чанти

Code: KUSMI21686A1220
Brand: Kusmi Tea
96 лв
На склад (>5 бр.)

Подаръчната кутия съдържа 45 индивидуално опаковани муселинови торбички с 9 най-популярни чаени смеси от Kusmi Tea . Впуснете се в откривателско пътешествие из света на уникалните чаени смеси Kusmi Tea и опитайте най-доброто от един свят, изпълнен с изключителни вкусове и аромати.

Detailed information

Product detailed description

Насладете се на времето, прекарано заедно с любимите ви хора, семейството и приятелите, в спокойна атмосфера благодарение на изключителния подаръчен комплект Discover Kusmi. Подаръчната кутия съдържа 45 индивидуално опаковани муселинови торбички с 9 най-популярни чаени смеси от Kusmi Tea .

Впуснете се в откривателско пътешествие из света на уникалните чаени смеси Kusmi Tea и опитайте най-доброто от един свят, пълен с изключителни вкусове и аромати.

Опитайте два от нашите исторически руски черни чайове - Анастасия и Княз Владимир, базирани на прочутата рецепта за чай "Ърл Грей". Опитайте свежия и деликатен вкус на нашите вкусни зелени чайове с аромат на мента и жасмин. White Anastasia и Tropical White ще ви пренесат в свят на сладка екзотика, съчетавайки деликатността на белия чай с опияняващия аромат на портокалов цвят, лимон, манго и маракуя. По време на заслужената почивка плодовият вкус на нашите плодови чайове без кофеин AquaRosa и AquaExotica ще ви освежи, а успокояващият билков чай без кофеин Be Cool ще ви помогне да намерите вътрешен покой след забързания ден.

Опаковката съдържа 45 индивидуално опаковани пакетчета - по 5 броя от всяка от 9-те най-популярни чаени смеси Kusmi Tea

Additional parameters

Category: Чайове
Weight: 0.25 kg
Вид чай: Черен, Зелен
Тип чай: На пакетчета
Вид / Тип: Чай
K překladu: CZ AUTO
Margin: A, E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: