Помощни маси

9 items total

Странични масички - добавяне на елегантност при максимално увеличаване на пространството

Къде мога да поставя странична маса?

Страничните масички обикновено са малки масички, които се поставят до други мебели, за да се държат на леснодостъпно място предмети като осветление, часовници, книги и други полезни неща.

Тези артикули са категоризирани на Kulina по атрибути, включително цвят, материал и марки като Hübsch и Seletti.

странична маса е универсална домашна принадлежност, която може да бъде поставена на различни места в дома ви в зависимост от вашите нужди и предпочитания. Можете да подредите хола си с нашите странични масички, които са добре разположени до диваните или фотьойлите, за да се наслаждавате на филмови вечери с напитки и закуски наблизо, без да се налага да сваляте чаши от поставките за ръце.

Друго място, където се използват странични масички, е спалнята. Обикновено нощните шкафчета се намират в спалните, но наличието на странична маса предлага възможности за приятни моменти за четене и увеличава пространството за съхранение в спалнята.

И накрая, офисите, които използват многобройно оборудване, също могат да извлекат огромна полза от добре разположените странични масички, които са идеални за съхранение на офис принадлежности и позволяват на работниците да увеличат производителността си, като същевременно намалят безпорядъка.

Каква е разликата между странична маса и масичка за кафе?

Страничните масички и масичките за кафе са два вида мебели, които служат за определени цели в дневната или зоната за сядане, но се различават по размер, функция и разположение. Ето преглед на основните разлики между тези два вида таблици:

Странична маса:

 1. Размер и височина: Страничните масички обикновено са по-малки и компактни от масичките за кафе. Те са проектирани така, че да могат да се поставят до или до мебелите за сядане, като дивани или фотьойли.

 2. Функция: Страничните масички се използват като удобна повърхност за поставяне на малки предмети на една ръка разстояние. Те са идеални за поставяне на предмети като напитки, книги, дистанционни управления или декоративни акценти.

 3. Настаняване: Обикновено страничните масички се поставят до мебелите за сядане, за да предложат място за почивка на вещи, без да е необходимо да се протягате или да достигате далеч. Те често се поставят в края на дивана или между два стола.

 4. Дизайн: Страничните масички се предлагат в различни стилове и дизайни - от семпли и минималистични до по-богато украсени и декоративни. Те могат да допълват цялостния интериор на стаята и същевременно да бъдат функционални.

 5. Многофункционалност: Страничните масички могат да се използват в различни помещения извън всекидневната, например в спални, домашни офиси и дори като нощни шкафчета.

Масичка за кафе:

 1. Размер и височина: Масичките за кафе са по-големи и по-ниски във височина в сравнение със страничните масички. Предназначени са да бъдат поставени в центъра на зоната за сядане.

 2. Функция: Масичките за кафе служат като централно място за събиране на хора в зоната за сядане. Те осигуряват по-голяма повърхност за поставяне на предмети като напитки, закуски, списания и декоративни елементи. Освен това масичките за кафе често разполагат с възможности за съхранение като рафтове или чекмеджета.

 3. Настаняване: Масичките за кафе се поставят в центъра на местата за сядане, обикновено заобиколени от дивани и столове. Те са предназначени да бъдат достъпни за всички места за сядане.

 4. Дизайн: Масичките за кафе се предлагат с различен дизайн - от правоъгълни или кръгли форми до по-уникални и артистични форми. Те могат да бъдат фокусна точка в стаята и да допринесат за цялостния дизайн и стил.

 5. Пространство за взаимодействие: Масичките за кафе предлагат пространство, в което хората могат да общуват, да играят игри и да се занимават с различни дейности, когато седят около масата.

 6. Вариации на размера: Масичките за кафе се предлагат в различни размери, за да са подходящи за различни разпределения на стаята и разположение на местата за сядане. За по-големи места за сядане се използват по-големи масички за кафе.

В обобщение, страничните масички са по-малки, предназначени са за поставяне до мебелите за сядане и осигуряват повърхност за малки предмети. Масичките за кафе са по-големи, поставени са в центъра на местата за сядане и предлагат по-голяма повърхност за различни дейности и предмети. Изборът между странична маса и масичка за кафе зависи от размера на помещението, разположението на местата за сядане и конкретните функции, които трябва да изпълнява масичката.

В Kulina, ние предлагаме и друга разнообразна гама от мебели, включително масички за кафе, колички за маса и странични масички.