Поставки за яйца

27 items total
Чаша за яйца MCEGG, портокал, WMF
22 лв
WM0616687450
Чаша за яйца MCEGG, розова, WMF
23 лв –13 %
20 лв
WM0616687400
Чаша за яйца MC EGG MINIONS, WMF
35 лв
WM1286226040
Чаша за яйца MCEGG, зелена, WMF
24 лв
WM0616687290
Чаша за яйца MCEGG, синя, WMF
23 лв –8 %
21 лв
WM0616687620
Чаша за яйца MCEGG MINNIE MOUSE, WMF
35 лв
WM1296466040
Чаша за яйца RHOMBE 5 см, зелена, Lyngby
28 лв
LY201984
Чаша за яйца RHOMBE 5 cм, жълта, Lyngby
29 лв
LY201985
Чаша за яйца, комплект 4 бр., черна, Bitz BITZ821268
Чаша за яйца, сива, Bitz
Чаша за яйца, сива, Bitz
На склад (1 бр.)
14 лв
BITZ821114
Чаша за яйца LEGIO NOVA, Eva Solo
41 лв
ES887275
Чаша за яйца с лъжица DRESSED, 16 см, бяла, Alessi ALMW14SETW
Чаша за яйца RHOMBE 5 см, тъмно синя, Lyngby LY201986
Up
More products

Стойки за яйца - представителен и елегантен начин да се насладите на яйцето

Какво е поставка за яйца и как да я използвам?

чаша за яйца е малък контейнер, създаден за поддържане на яйцата в изправено положение, обикновено за да се сервират и консумират удобно или да се покажат по интересен начин.

За да използвате поставката за яйца, просто я поставете на равна повърхност и пъхнете заострения край на яйцето вътре, за да стои изправено. На щандовете за яйца често се сервират твърдо сварени или меко сварени яйца, както и великденски яйца или други декоративни яйца.

Чашите за яйца се предлагат в широка гама от форми и стилове и са изработени от различни материали, като порцелан, стъкло, пластмаса или неръждаема стомана. Стойките за яйца в Kulina се предлагат в различни варианти и се произвеждат от реномирани компании като WMF, Blomus, Bitz, и Lyngby. Предлагаме и стойки за яйца за деца с атрактивен дизайн, които ще ги насърчат да закусват нещо питателно.

Защо малките съдове/аксесоари, като чашите за яйца, са важни за елегантната подредба на масата?

Атрактивната подредба на масата е от съществено значение, тъй като тя придава на презентацията усещане за класа и изисканост. Малките съдове и аксесоари, като поставките за яйца, чиниите за масло, бурканите с мед, бурканите за сладко, играят ключова роля в това отношение.

Тези малки щрихи могат да подобрят преживяването на гостите и да им дадат усещане за важност и грижа. Наличието на специални съдове за подправки, като например мед, също спомага за поддържането на реда и чистотата на масата.

Освен това използването на атрактивни, добре проектирани и подбрани стойки или аксесоари за яйца също може да допринесе за цялостната естетика на масата, като подобри визуалната привлекателност на обстановката.

Ако търсите начин да подобрите външния вид на масата си, предлагаме и различни малки аксесоари за сервиране, като кошнички за хляб, захарници или кани за мляко.

За какво мога да използвам поставката за яйца?

Стойките за яйца могат да се използват за много неща, като например:

  • Сервиране на меко и твърдо сварени яйца: Стойките за яйца могат да се използват за сервиране на меко сварени яйца, като заостреният край на яйцето се поставя в стойката за стабилност.
  • Декориране на яйца: Стойките за яйца могат да се използват и за държане на яйцата в изправено положение, докато ги украсявате с бои, боички или други украшения.
  • Показване на варени яйца: По време на празници или специални събития, като Великден или закуска, варените яйца могат да бъдат представени по отличителен и атрактивен начин с помощта на стойки за яйца.
  • Сервиране на ястия с яйца: Девилените яйца и яйчената салата могат да се сервират на стойки за яйца, което е уникална идея за представяне.

В крайна сметка поставките за яйца представляват отличителен начин за сервиране и показване на яйца, което ги прави забавно и полезно допълнение към вашата кухня или трапезна маса.