Подаръци за любителите на дизайна

Popis

Подаръци за любителите на дизайна

Подарък за всеки, който обича да е заобиколен от красота. Дизайнът на приложно изкуство е любимо предизвикателство на най-добрите световни дизайнери. Създаването на обект, който съчетава функция, красота и идея е сложна дисциплина. А също така и красив подарък.

 

Дъска за рязане, която няма да искате да скриете в шкафа.

UBRD - млада чешка компания от подножието на Бърди обединява усилията си с дизайнера Petr Novague и за колекцията дъски за рязане и стойки получават наградата iF Design Award 2019. Тъмнокафявото дърво от американски орех с лилави жилки придава на продуктите луксозен вид, който ще доминира във всяка кухня. Лекото скосяване от едната страна е препратка към чешкото национално знаме и в същото време е практичен елемент за изсипване на храна или трохи.

Popis

Емблематични произведения на световния дизайн

Дизайнерите на италианската марка Alessi обичат да играят. Избират обикновени практични битови предмети и ги превръщат в изискани дизайнерски играчки с перфектна функционалност. Обичат иронията, изненадата и остроумието. Напр. умишлено “некоректната” запалка Alessi Firebird пробужда емоции и 30 години след като се появява за първи път на пазара. И затова продуктите на Alessi са любими за подаръци. Практични предмети за ежедневието, които са красиви на вид и много забавни.

Popis Popis Popis

Бижуто на целия дом

Тази машина за еспресо е била първата. А от 1905 г., когато се появява за първи път италианската марка La Pavoni я подобряват. Основата от неръждаема стомана и месинг е непроменена. Също така и традиционния принцип за приготвяне на перфектно еспресо чрез издърпване на лоста. Можете да избирате между луксозно покритие с медни, златни, дървени елементи или горд орел отгоре. Тази кафемашина е израз на стил и подход към времето и материалите. С добрите неща в живота не бързаме, а качествените предмети са красиви и непреходни и повече от век.

Popis

Цветовата палитра в неговия/нейния стил

Цветовете създават настроение и могат значително да допринесат за атмосферата на цялата стая. Ако е любител/ка на дизайна, със сигурност ще приспособи интериера си към определена цветова палитра. Ако не сте сигурни, че ще уцелите с избора си, неутрално черно, бяло или напротив оригинални предмети в любим нюанс ще разведрят неутралната палитра на интериера.

Popis PopisPopis