UBRD

UBRD съчетава минимализъм и професионализъм с любов към дървото и готвенето. Разгледайте дъските им за рязане и други кухненски аксесоари, които ще издържат десетилетия, и проверете колко приятно може да бъде приготвянето на храна!
10 items total
Дъска за рязане VLAJKA M 35 см, дъб, UBRD
216 лв –8 %
197 лв
UBRD114MDU
Дъска за рязане VLAJKA L 40 см, дъб, UBRD
254 лв –9 %
230 лв
UBRD114LDU

UBRD - празник на чешкото занаятчийство и устойчивия дизайн

UBRDистория и философия

UBRD е марка дървени кухненски прибори, която се е наложила в света на дизайна с изключителното си качество и иновативен дизайн. Създадена е в Чешката република през 2014 г. от двама приятели Иржи и Войтех. Те канят известния дизайнер Петр Новагю да работи за тях и скоро компанията успява и печели международната награда iF DESIGN AWARD, а веднага след това и наградата Red Dot Design Award. UBRD Bevel - практичен кухненски комплект, състоящ се от дъска за рязане и магнитна стойка за ножове - спечели Европейската награда за продуктов дизайн и други награди за функционалния си дизайн. Тези награди им помогнаха да бъдат забелязани от клиентите, които обичат продуктите на UBRD - дъски за рязане, блокове за ножове, отварачки за бутилки, подноси и други кухненски аксесоари, изработени от най-висококачествена дървесина.

Основателите на UBRD са вдъхновени от богатата традиция на дървообработването в Чешката република. Те искаха да създадат марка, която да съчетава тази традиция с принципите на съвременния дизайн и ангажимента за устойчивост. Днес UBRD е известен със своите иновативни и функционални продукти, изработени от устойчиви материали като бук, дъб и орех. Дървесината се добива от местни гори и е внимателно подбрана заради красотата и дълготрайността си.

Защо потребителите обичат продуктите на UBRD?

UBRD продуктите са известни с изключителното си качество, функционалност и естетически вид. Те са внимателно проектирани, за да направят ежедневните задачи в кухнята по-лесни и по-приятни. Клиентите оценяват вниманието към детайлите и използването на устойчиви материали, което съответства на техните ценности за екологична отговорност. Дълготрайността на продуктите също е тяхно огромно предимство. Един от основателите, Войтех Храх, казва:

"Не е необходимо да купувате дъска за рязане на всеки пет години. Ако човек се грижи за него, той го има за цял живот."

В Kulina сме убедени, че човек трябва да купува продукти с първокласно качество, които издържат векове, вместо да купува кухненски аксесоари, които не издържат теста на времето и които трябва да се подменят на всеки няколко години или месеци.

UBRD се използват от широк кръг хора - от домашни готвачи до професионални готвачи. Те са идеални за всички, които искат да добавят стил и функционалност в кухнята си, като същевременно се съобразяват с въздействието върху околната среда. UBRD продуктите са популярни и сред тези, които ценят уникалното майсторство и традициите на чешката дървообработка.

Какво е толкова специалното в дъските за рязане на UBRD?

Дъските за рязане с логото на UBRD се отличават с отлични материали и практични функции. Изработени от твърда дървесина, те предлагат удобен захват и благодарение на дебелината на материала, използван за производството, могат да се поставят вертикално върху кухненския плот за по-добро съхранение. Красивата визия на дъските за рязане и блоковете за ножове от UBRD ги прави чудесен подарък за всички любители на дизайна.