Sady hrnců WMF

WMF

КОМПЛЕКТИ СЪДОВЕ WMF
Съдове за цял живот

Знаете ли, че купуваме нови автомобили по-често, отколкото нови саксии? А ги използваме предимно толкова често. Така че инвестицията в качествен комплект тенджери наистина си заслужава.

#1
Марката WMF е номер едно сред марките за домакински продукти в Германия.
160 годишна история. Повече от 500 награди за дизайн. 
Докоснете се до истинското занаятчийство

wmfno1

КОМПЛЕКТИ СЪДОВЕ WMF

 

Уникални характеристики на тенджерите WMF

Патентована стомана Cromargan®

Повечето тенджери WMF са изработени от неръждаема стомана 18/10, регистрирана под марката Cromargan®. "Crom" в името означава хром, а останалата част от името "argan" произлиза от латинската дума argentum, която означава сребро. Последното се отнася до елегантно лъскавия вид на съдовете, постигнат благодарение на високия процент никел. Стоманата Cromargan® е изключително здрава, неръждаема и устойчива. Освен това е лесна за почистване и може да се мие в съдомиялна машина.

Дъно TransTherm®

Уникалното дъно TransTherm® има три важни функции. Първо, то спестява енергия по време на готвене, като оптимално разпределя и акумулира топлината. Второ, то позволява използването на съдовете за готвене на всички източници на топлина, включително индукционни. И на трето място, то прави съдовете оптимални за всички видове топлинна обработка - варене, задушаване, пържене, бланширане, а също и за нагряване и печене във фурна, до 250°C (забележка: максималната температура може да варира при използване на капака или дръжката на даден комплект).

Устойчивост

Висококачествените материали и внимателната изработка гарантират максимална издръжливост и дълъг експлоатационен живот. Можете да избирате от комплекти за нормална домашна работа или по професионално ползване.

Изключителна издръжливост

Изключително издръжливи професионални комплекти, които издържат и на най-тежката употреба. Те включват сериите Function 4, Premium One, Gourmet Plus и Compact cuisine.

Кой комплект е подходящ за вас?

Отделните накрайници на WMF се различават по функция и дизайн. Подбрали сме за вас основните характеристики на най-популярните серии:

 

WMF
wmf

WMF Function 4
1 капак, 4 функции

Основната отличителна черта на най-популярния комплект гърнета на Кулина е характерният червен пръстен на капака. Червените силиконови пръстени в стъклените капаци подобряват функционалността на съдовете за готвене. Плъзнете капака в една от 4-те маркирани позиции според нуждите - затворен за готвене на пара с малко количество вода, отворен за пълно готвене и с голям или малък отвор за прецеждане дори на финозърнест ориз.

WMF FUNCTION 4

WMF
wmf

WMF Quality One
Патентована технология Cool+

Този комплект е особено популярен благодарение на заоблената си, приятна за окото форма. В допълнение, технологията Cool+ (разпознаваема по червения кант на дръжките) осигурява високо ниво на комфорт при готвене, тъй като значително намалява предаването на топлина от съда към дръжките.

WMF QUALITY ONE

 

Как клиентите оценяват комплектите тенджери WMF Kulina

WMF Function 4
"Много хубав и функционален комплект. Много сме доволни от него. Той е украшение на нашата кухня. Бяхме най-изненадани от функционалността на капаците."
Ján M.

WMF Quality One
"Съдовете не само изглеждат добре, но и ушите наистина остават студени. Засега отлично."
Zuzana P.

WMF Astoria
"Качествен продукт, елегантен, модерен дизайн, струва си да се закупи."
Oanta I.

 

WMF
wmf

WMF Astoria
Усъвършенствана функционалност

Съдовете за готвене WMF Astoria с полирана повърхност и изтънчени линии съчетават висока функционалност и издръжливост с изтънчен елегантен дизайн.

WMF ASTORIA

WMF
wmf

WMF Compact Cuisine
Спестяване на място

Имате малка кухня и се притеснявате, че дори основните съдове няма да се поберат? Но те ще се поберат и дори не е нужно да правите компромис с качеството! Интелигентният дизайн за пестене на място на серията Compact Cuisine ви позволява да пестите място, като подреждате тенджери с еднакъв диаметър. Това е съчетано с изключителната издръжливост на материала за взискателни операции.

WMF COMPACT CUISINE

WMF
wmf

Тази серия е разработена за спокойно готвене във всяка кухня. Всеки детайл е проектиран така, че да направи готвенето и работата с приборите възможно най-лесни и приятни. Всички тенджери имат кухи дръжки за намаляване на нагряването, удобна вътрешна скала за измерване на течности, широк ръб за наливане, който позволява наливане без капки, и висококачествени и здрави стъклени капаци, които позволяват да виждате вътрешността на тенджерата по всяко време.

WMF COMFORT LINE